Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG Power BASE??
Tomi_ZG:
--- Citat: ive_91 - 21 Svibanj, 2012, 22:40:59 ---jakoooo malo novih znam koji su na istim lezajevima i radilici preko 20000km
i oni koji jesu lezaji zuje posteno.
--- Kraj citata ---
E pa to i ja pričam,dosta ljudi čujem da se žali da im zuje ležajevi i imaju luft na radilici na vrlo malim kilometražama na pia 50 mašinama novijeg godišta,stari su bili neuništivi al ovi novi su komedija.
dhorvat:
efz-u smo slagali ganc novog nrg-powera koji je imal ak se ne varam jedva 2500 km, stavili smo Polini Sport, on ga je još dao portirati, Yasuni R gore i nakon 1000 km je proslinil semering radilice sa strane variomata i radilica je dobila luft :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
ovaj danas novi piaggio ako ti radilica i ležajevi dožive 20tkm na serijskom cilindru bez rezo auspuha imaš sreće, već na 15tkm ako imaš love i volje trebalo bi se uhvatiti ležajeva i eventualno radilice jer ovo što danas rade je prestrašno
btw moto matušić bježi glavom bez obzira od njihovog servisa, jebeš i garanciju i sve ako ti oni krenu nešto kopat po skuteru, imam ti ja par primjera iz njihovog servisa koji su svi završili ribanjem pa su kod mene došli svi redom plakat u garažu kako su istresli novca i novca a nakraju kompletni setupovi poput due+ i mhr replice su zavšravali u smeću zbog njihove stručnosti, tako da nek ti oni niš ne diraju
ako misliš šta raditi na skuteru ima nas par iz rijeke koji radimo piaggio i možemo ti pomoći oko dijelova i pružiti kakvu takvu servisnu podršku ako neznaš sam oko skutera i to je to
ovo ti govorim čisto prijateljski, ne držim niakav servis nit mi je matušić konkurencija al samo kažem da oni ali i bilo koji servis (sjetimo se sprinta :) ) radi to nije nikako u redu, osoblje je u prvom redu glupo, neobrazovano i kad pogriješe izuzetno bezobrazno po pitanju preuzimanaj odogovornosti
Tomi_ZG:
Ak ćemo realno koji ovlašteni serviser bilo gdje u hrvatskoj zna bilo kakav tunirani skuter složit kak spada,a o štelanju i finom setupiranju da ni ne pričam.Njima je samo bitno da se to nabaca na skuter,prišarafi,masno naplati,a štelat u finese ne treba jer je on "serviser" i on je najpametniji,a kad cvikne onda si sam kriv i ko te j#be.
3alfa3:
Prije 5-6 godina, pricam sa deckima iz jednog poznatog (mozda najpoznatijeg) ZG servisa... Dali mi njihov NRG da probam (base setup). REkli da ide 120 km/h, a slozen od malossi dijelova - Sport kit, karb 19 i mhr replika spuh. Naravno da nije isao toliko, al se osjetilo da trokira prvu polovicu gasa. Pitam kak su stelali karb, a odgovor je bio - kakvo stelanje, to se samo stavi na skuter. OK, pitam, a kaj je sa airboxom? Oni vele - kaj s airboxom? Pa jeste sredili airbox da pase na taj karb? Ne, to se ne dira, sve ostaje serijski. Airbox je bio nepreradjen sa lulicom.
E da... Federi kuplunga su bili serijski, a rolice su ipak bile lakse, ali ne dovoljno
Nisam im htio ponudit moj NRG da probaju - nek je njihov nrg savrsen u njihovim ocima. Eto ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju