Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG Power BASE??

<< < (3/8) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: ivanm - 21 Svibanj, 2012, 22:05:32 ---nisu, serijski ležajevi su KBC Korea i odlični su.. (u rangu SKF France i NTN Japan)
semerinzi su original na piaggiu corteco viton i odlični su..

--- Kraj citata ---
Znam da su kbc korea,al meni je sve to isti k.... ko i kina  ;D
Onda ja nisam imal sreće kad su mi ležaji prozujili na 6tkm i semerinzi proslinili na čistoj serijali.

ivanm:
to ti je bio bad luck, dečki voze serijale po 40000km i sve je 5.. sa base kitevima i čak sa midrace i opet ide desetke tisuća bez brige..
KBC je odlična marka i jedna od rijetkih koja se radi u izvornoj zemlji..
svi korejski strojevi, auti, sva industrija i bilo koji ležaj na njima je KBC..
svaki ležaj može prozujiti, čak i novi koji je propisno ugrađen..
Piaggio je preozbiljna firma da bi ugrađivala genuine škart lagere, nekad su bili SKF France, onda NTN Japan, vrlo kratko (2003-4) su bili NTN taiwan a od onda do danas KBC..
a što se semeringa tiče oni se vjerojatno u tvornici ugrađuju na suho pa zato prosline, makar su corteco viton najbolji semerinzi koje možeš uopće kupiti u svijetu.

siljo5555:
nisi imo srece cim su prozuili na toj maloj kilometrazi i jos serijala , misim da je 90% do ugradnje lezajeva :glasses9:

ive_91:
ako ti daju na pismeno potvrdu da negubis garanciju stavi kit jer radilica nece dozivit 15000km 90% sam ziher..

na serijalama rijetko koja okrene preko 20000km dok su stare pia masine tj. prvi hiper 2pro vrtili bez bedare preko 30000km a prve serije sa velkim filterima i 12 karbosima su okretale preko 40000km sa novim karikama na nekih 20-30000km

jakoooo malo novih znam koji su na istim lezajevima i radilici preko 20000km
i oni koji jesu lezaji zuje posteno.

dnbfreak:
Kupio sam nov skuter prije malo manje od 3 mjeseca. Garancija je 2 godine, al kao mozes nadoplatit jos nes para pa onda ti produze jos 2... to mi se cinilo okej pa sam napravio to... moguce da sam se za*ebo :/ al jbg... sta je tu je...

Rekli su da ne gubim garanciju, ako sve preinake na skuteru rade iskljucivo oni u ovlastenom servisu...

Onda cu jos razmislit malo o daljnjoj nadogradnji skutera... mislim da mi je steta sad vec nakon 3 mjeseca popušit garanciju 4 godine :/ mislio sam to njima dat da mi naprave, al sad cu malo razmislit, pa mozda pricekat iduce ljeto... da vidim dal ce sa skuterom sve bit sve ok :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju