Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG Power BASE??

<< < (2/8) > >>

SPecial:

--- Citat: dnbfreak - 21 Svibanj, 2012, 19:32:43 ---Moto Matušić (Matulji)

Zas!?

--- Kraj citata ---

Jer sam cuo neke lose stvari o njihovom mehanicaru.

ivanm:
koji ti je to trgovac dao još 4 godine garancije?
to još nisam čuo..
uglavnom ako je pod garancijom ne diraj ništa..
ako se oprostiš sa njom daj to nekome tko tunira skutere da ti složi a ne ovlaštenom majstoru jer takvi ne znaju posao..

Tomi_ZG:
Moje osobno mišljenje je da ak baš hoćeš kit daj to nekome ko zna složit i uštelat kak spada,a ne nekom mesaru u ovlaštenom servisu,izgubit ćeš garanciju al po meni to nema veze jer kad god treba nekaj promijenit dok ona vrijedi uvijek te naguze i nepriznaju ti,tak da si došao na isto,a i onda više nemoraš plačat njihove "zlatne" ruke na servisu.
A ovo o trajnosti odnosno da počinju problemi to su gluposti,jedino ak neki fušer to nahiće nabrzaka gore,ak se dobro složi trajat će.
Jedino bi ja promijenio ležaje i semeringe jer su serijski (kineski) za ku#ac al to sad nema smisla jer skuter ima samo 1400km  :icon_thumright:

siljo5555:
ma ti u servisu nemaju blage veze, daj nekom da radi ko je vec radio i zna sta radi, oni znaju samo masno naplatit.... :hello:

ivanm:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Svibanj, 2012, 21:37:02 ---Jedino bi ja promijenio ležaje i semeringe jer su serijski (kineski) za ku#ac al to sad nema smisla jer skuter ima samo 1400km  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nisu, serijski ležajevi su KBC Korea i odlični su.. (u rangu SKF France i NTN Japan)
semerinzi su original na piaggiu corteco viton i odlični su..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju