Pozz
E ovako, skuter je Aprilia SR 50R, 2007 g.,presao cca5500 km, sve serijala na njemu, skinuta blokada.Skuter je dostizao max brzinu 80km/h i jos mi je ostajalo gasa na sajli.Prvo sta se desava: nekad kad krecem cujem cvilenje kao da remen prevrti, inace start mu je odlican, ima dobra ubrzanja. Drugo;nekad kad je hladan kad mu dam gas motor se zagusi, ali nakon par turiranja pocne normalno raditi. Trece; da mi je krajnja pala na 70 km/h, a navuce 75 samo ako se sagnem.
Ako su rolice u pitanju zanima me koja je gramaza serijskih jer motor mi je odlicno isao sa serijala setupom i jel moram jos sta mijenjati ako mijenjam rolice?Mislim da je remen jos dobar jer serijski bi trebo izdrzati do 10000. Zanimljivo da kad sam prosle godine bio na servisu rekli su mi da je variomat u ok stanju i da su ga samo malo postelali jer je skuter bio los na medjuubrzanjima i ubrzanjima. Ubrzanja i medjuubrzanja su od tada ok,ali krajnja mi je s vremenom sve manja. Od tada sam presao nekih cca 700 km. Ako mi mozete dati neki dobar savjet jer ne zelim vise voziti u servis jer mislim da te zamjene na variomatu mogu i sam obaviti.