I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja bi prije uzeo sr,nrg ili gp1 nego runner,ružan do bola,ali o ukusu se ne raspravlja,kaj god uzmeš od piaggia nećeš požalit,uzmi kaj ti se više sviđa...derbi ti je najbolji za vozit,rezervar 11 l...
kaj će ti obrtaljka na skuteru,to kao nije bezveze...runner je ružan do bola kraj derbija,a vozne osobine katastrofa za derbija
sviđa mi se,dobra kombinacija boja...skini ovaj blatobran....super su mi felge,ni retrovizori nisu loši..puno sretnih km-a e da,puno bolje izgleda kad je far taman....
znao sam da bude runy,kad se zapne za nes nema druge...puno sretnih km i pazi kako vozis...
Citat: Tommek - 09 Svibanj, 2008, 19:48:39znao sam da bude runy,kad se zapne za nes nema druge...puno sretnih km i pazi kako vozis...pa naravno kad sam ga vidio reko moj je i niciji sad slijedi najgorih 1000km a onda kad blokade odu dolje gasss
napokon je stigao eo neke slike
charnel moram 1000km zbog garancije vozit s blokadom al taman dok skupim novce za neki spuh to ce bit tih 1000km negdje sredinom 6 mjeseca mozda 7 ko zna
Citat: dino_sk - 09 Svibanj, 2008, 21:51:37charnel moram 1000km zbog garancije vozit s blokadom al taman dok skupim novce za neki spuh to ce bit tih 1000km negdje sredinom 6 mjeseca mozda 7 ko zna hah pa soma km mozes utuci za 20-ak dana. Znam likove koji su u kracem roku presli toliko. Pod uvjetom da ne silaze sa skutera