Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
starci uzimaju ili ?' ako starci nacekat ces se ti do tuninga bilo kakvog garancija ce se pazit
sigurno ćeš proć razred s 5,pa zato dobit novi skuter
i zanima me dali kad bi uzeo gp1 opena jel bi mi ga htjeli servisirat u piaggio centru da negubim garanciju
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a kud bas novo i to jos odvratni runner (je da se o ukusima ne raspravlja)ali po izgledu novi nrg i sr su neusporedivi sa runnerom...razmisli malo
ja bi prije uzeo sr,nrg ili gp1 nego runner,ružan do bola,ali o ukusu se ne raspravlja,kaj god uzmeš od piaggia nećeš požalit,uzmi kaj ti se više sviđa...derbi ti je najbolji za vozit,rezervar 11 l...
meni je derbi tu ipak daleko ispred ostalih pa ti sad odluci (samo budi odlucan pred starcima da nebi jos izvisio )
Citat: eladio - 03 Svibanj, 2008, 21:16:18meni je derbi tu ipak daleko ispred ostalih pa ti sad odluci (samo budi odlucan pred starcima da nebi jos izvisio )i meni je derbi nekak naj naj ,ali kao sto sam vec rekao nema servisa kod mene u gradu i nezelim gubit garanciju a uostalom ista je masina s tim da runner ima obrtaljku a derbi ima 2 kilometar sata sto je meni pomalo glupo
Ma nećeš pogriješiti s kupnjom runnera,ne razmišljaj postoji li bolji od njega,nego kupi i vozi