Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ovako,juce sam stavio novi spuh gianelli revers ,kit je stage 6 alum. jedna karika ,bijele oprugice,crna stage 6 centralna opruga,karb je dellorto 19 s diznom 75,e sad,slab mu je start uopce nema agresivnost na startu,a kad dodje do 90 ,treba ga molit da dodje do 100 km/h i neide po satu vise od 105 km/h maksimalno,a mislim da s tim kitom i svime mora ic puno bolje ,,sta mu jeee ? hvala
Kad si tu kariku mijenjao zadnji put? Stanje remena, rolica?
karika, remen i rolice su nebitne sad u ovom slučaju.....kad niš nije dobro poštelano
hm,takog sam uzeo,neznm koji je klip unutra,bio je zx na njemu,cak mislim da je sa zx-om imao bolji start,pokusat cu stavit vecu diznu sad,i imam crvene oprugice,dali bi mogao njih probat stavit,jer mi je par ljudi reklo da su slicne žutima???
Reverse i alu kit sa jednom karikom? Pa šta se čudiš? Taj spuh je kao Yasuni R koji je dušu dao za base kit, a ti ga stavio na alu? Tebi treba barem shot/nardo
boje po jačini (malossi paket) :-bijele-zelene-žute-crvene-plave-crne stavi crvene, 80+ diznu...i da reverse je preslab za midrace...mjenjaj i kupi narda ili shota
ovak ,stavit cu dns,diznu 85,crvene oprugice kvacila i ljubičastu centralnu,oce mu pomoc(olaksat) išta?? ,a spuh cu pokusat rjesit ovi dana ,(nadam se)
revers je malo slabiji od yasuni r-a...barem sta su pričali po forumu...yasuni ima najveću snagu na 10 200 okretaja a revers na nesto malo manje od 10 000