Tehnički kutak > Garaža

Sachs eagle 125 swap to 170cm

<< < (19/21) > >>

jady28de:
ajde ko mi moze saznati duzinu remena za gy6 153qmi makinu???google mi daje 2-3 duzine a ovi servisi u ZG to mjenjaju po uzorku...kojeg ja naravno nemam (bar ne kak spada).i da....tezinu orgigi rolica,mozda su moji prelagani ???

Tomi_ZG:

--- Citat: pralas - 18 Lipanj, 2013, 10:58:18 ---kako ide ta swapana masina 170 ccm recimo u usporedbi sa serijski vx-om sto se tiče ubrzanja?

--- Kraj citata ---
Danas uspoređivan Zvonkecov roki sa sr150,na startu je roki slabiji jer ima ima najdužu getribu za GY6 mašine i to mu ubija start iz nule(trebala bi kraća od ove al dulja od serijske)
Kroz ubrzanje maže srku sve do krajnje koja po srkinom satu iznosi oko 120kmh,težina oba vozača slična.
Sr je mrtva serijala a roki ima 170 kit,glavu s većim ventilima,bregastu,"sportski" variomat,linearne polutke,dulju getribu,serijski karb i deak spuh.

b_l_a_c_k:
Je li vozi taj 170 još uvjek? Planiram na svoj krš koji ima oko 18 kkm nabaciti kit. Znam da je tema stara, bolje da ovdje pitam nego da otvaram novu temu.  :zubo:

andrej.samoborec:
Naravno,da vozi hehehe

Trenutno je na promjeni dihtunga kod steffa jer nismo imali takve dihtunge kada smo ga swapali

jady28de:
i????......di je stalo......vužga kinez opet ili je za penziju??   :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju