Tehnički kutak > Garaža

Sachs eagle 125 swap to 170cm

(1/21) > >>

andrej.samoborec:
Eto nije neki projekat,al tko zna... :dontknow:

2007god,7350 km na grbaci  , ima nekih preinaka,zasad slika samo kada je kupljen i kako  je izgledao

...sutra idu detalji

Do sada sam uspio cak promjenit na njemu km sajla,vakum pumpa goriva,bio je na podesavanju ventila i stop salter je riknuo to su bili sa njim  svi problemi,motor ide 105 - cak sam ga uspio nagonit uz pomoc nizbrdice,al ovak po ravnome ide bez brige 95.. sasvim dosta za te male kotacice  ;D

andrej.samoborec:
Evo malo slika,onog sto sam na njemu napravio..
Stavljene su ledice , tj napred kao day light ,dok das kontak samo one naprijed svijetle..

Promjenio sam i zute zaruljice na pokazivacima,samo mi crkla jedna plava ledica na pokazivacu goriva

Stavio sam  iza ledice ,stvarno svjetli bas kako sam htio...

Promjenio sam i sve zarulje narandjaste u zmigavcima i stavio crom ,sad su puno manje neprimjetne,al to stavim slike kasnije ,jer je malo prljav bike  ;D

andrej.samoborec:
Nakon 3 tjedna  cekanja djelova,danas sam ga  skompletirao :headbang:

Stavljene su lakse rolice  10.3g  naraku  ,umjesto 11g odmah se zavrti do kraja i potegne,prezadovoljan sam sa rolicama... i nema vise u voznji kada dam gas da zacukne malo i kod kretanja nista vise necviljucka i ne trese se zadnji kraj....onda pretpostavljate kakve su rolice ove bile  :toothy9: :toothy9:

Stavio sam i pumpu koja mu pase,delorto nema vise onog da mi ostane bez goriva na 80 km-h i onda psi u vakum da opet dobi gorivo ,danas sam ga naterao 95km-h  po ravnome

Stavio sam i ovaj krom sarafic bocno na blatobranu  ,umjeso onih narandjastih macjih oci na blaobranu

I normalno oprao ga i navecer idemo nekamo na djir malo....  da natucem te km vec  :headbang: :headbang:

Grale:
dobar skučo  ;D
pa kaj si radil na njemu pa si čekal dijelove 3 tjedna?

zvonkec_92:
jel to GY6 ? :)  ljepo si ga uglanco.. ove ledice, tak sam i ja na svom rockyu di god se kaj da raskopat stavio sam ledice :) 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju