Tehnički kutak > Garaža

Sachs eagle 125 swap to 170cm

<< < (18/21) > >>

andrej.samoborec:
Ide mojj kinez jos uvijek..tebe jady il remen zeza il rolice..vidi kak je moj klip i cilindar bio losi al je isao uvjek 90..... Mozda trebas pigledati ventile...

jady28de:
da budem iskren sumnjam da je problem u ventilima....kak sam auspuh palio je dosta ulja u njemu izgaralo jer sam 5w30 stavio...sad je na 15w40 i ne dimi ni malo....
remen je moguc,meni na oko predugacak izgleda...al ubrzanje ima uredno i na tih 65 dojde dosta brzo....

pralas:
kako ide ta swapana masina 170 ccm recimo u usporedbi sa serijski vx-om sto se tiče ubrzanja?

steeef:
po osjecaju rekel bi da ide bolje,jer ovo kolko sam vozil ovaj sachs moram priznat da sam ostal paf kak poteze skroz od nule..najveci plus mu je kae fakat mali skuter i lagani,mozda malo veci neg baotian i malo tezi,od vxa dosta manji i laksi,pogotovo novog

pralas:

--- Citat: steeef - 18 Lipanj, 2013, 11:23:23 ---po osjecaju rekel bi da ide bolje,jer ovo kolko sam vozil ovaj sachs moram priznat da sam ostal paf kak poteze skroz od nule..najveci plus mu je kae fakat mali skuter i lagani,mozda malo veci neg baotian i malo tezi,od vxa dosta manji i laksi,pogotovo novog

--- Kraj citata ---
uff,pa ovo je ugodno iznenađenje,ako ide bolje od vx-a u ubrzanju toe onda super posao  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju