A sad su odjedamput svi stručnjaci za ulja, di piše da je neko poznato ulje bolje od neke no name polusintetike za 35kn.
Ja 1000km napravim za pol mjeseca i zašto bi davo 20kn više za ulje iste kvalitete. Na ovom kaufland ulju su apsolutno sve norme zadovoljene ko i na motulu i ostalim, iako mi to baš previše ne znači. Znam kolko sam skutera i motora promjenio i kak sam ih i na čemu vozio, te u kakvom su stanju prodani.
Tako su i za japanska vozila prije dosta godina govorili da su sranje i da se to ne kupuje... Kupujte samo poznate marke(opel, mercedes), a sad se zapravo vidi kolko je to bilo krivo razmišljanje.
Neka svatko uljeva šta hoće, ali tvrditi da je nešto bolje od nečega, a da pojma nemate o uljima je suludo. To je takva velika znanstvena disciplina da dok sam išo to malo proučavat sam odusto u roku 5 minuta, tako da sumnjam da je netko iz ove teme doktoriro tu znanost pa može pričat šta je bolje. Sve su to vaša subjektivna mišljenja koja iznosite ko da su 100% točna...
Tolko od mene, ne želim nikog popljuvat ili ismijat jer toči to što toči, nego samo dat do znanja da treba imat otvoren um za sve mogućnosti, a ne samo tupit jedno te isto...