Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
u anketi fali odgovor "ne pušim".inaće kod mene je ovakva stvar.kad sam bio klinac cca 5 god sam susjedu ukrao cigaru i zapalio ju u kuči pod stolom, (sječam se kao da je bilo jučer ) tako sam se jako zakašljao da mi nije palo na pamet zapalit više ikada.onda...frend i ja smo uvijek bili najstariji "fakini" u selu i onda smo ove mlađe svašta nagovarali i tako smo jednom klincu motali travu (onu sa polja ), iglice od bora i slične stvari...kad se je naučio uvlačit dim u sebe i puhat ga na nos smo ga nagradili sa kutijom filtera 160 , i tad smo probali i mi, ja sam popušio pola cigare a frend 2-3 ali nismo uvlačili nego ono, u usta i van samo.Od tada je prošlo 5-6 godina i nikada nisam poslije toga zapalio niti me privlači, 70% mojih frendova puši, vikendom i 100% svi me nude sa cigarama ali nedam se kad smo bili na maturalnom sam htio probat "frulicu" ali nisam znao uvlačit tak da sam ja ostao zakinjen za taj užitak i za lovu koju sam dao dok su svi oko mene bili high i uživali
da bi s guštom pušio travu moraš bit i inače pušač, ja ne poznam nikoga da duva a da nije pušač cigareta, to mi nije spojivo
spojivo..
da bi s guštom pušio travu moraš bit i inače pušač, ja ne poznam nikoga da duva a da nije pušač cigareta, to mi nije spojivo ak te davi duhanski dim, još više će dim od jointa jer je puno intenzivniji..uglavnom radije popi koju pivu a i cigaretu zaboravi ko da je nema..
o vidi se da je ivan starija biljka...ja ih znam dosta takvih i jos govore kako je duvan najveće smeće i da ga nikad nebi pusili ali ovo je druga priča
znam, kad te žiža preuzme, sve je ostalo sporedno..
tko je rekao da nisam?