Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kamo dalje?  (Posjeta: 3064 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marks19

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SF2
  • MojSpuh: ZX
Kamo dalje?
« : 11 Svibanj, 2012, 00:47:47 »
Kupio sam skuter .Imam prometnu poštambiljanu da je odjavljen i  kupoprodajni ugovor,nemam knjižice vozila nemoze nac prodavac.Skuter je prenesen na mene a imam 17 godina.Sta trebam dalje.Dali prvo u policiju vaditi knjižicu vozila i prometnu novu ,pa onda na tehnićki i registraciju ili prvo moram na tehnićkni.I dali ce biti kakvih problema na policiji sta nisam punoljetan?

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Kamo dalje?
« Odgovori #1 : 11 Svibanj, 2012, 08:35:07 »
bit ce problema jer neams knjizicu,ako nemas nju ko da ni nemas papire,nemozes nista...
ako ti prijasnji vlasnik nije dao jer je nema,trebo ti je dat onda neku potvrdu da je ona ponistena ili izgubljena,ak ti niti to nije dao,idi kod njega da ti ode to izvadit u policiju,druge nema

kad to rjesis,e onda sa ugovorima,potvrdom da je knjizica ponistena,izguljena sta vec i prometnom ides na tehnicki,kad prođes tehnicki ides na policiju potvrdit nove knjizice sta si dobio u tehnicom,i kad u policiji to rjesis ides natrag na tehnicki po novu tablicu,i to je to!

Offline Ivan_drifter

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • nevozi brze nego tvoj anđeo čuvar može da leti
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: pežola sf2
  • Moja Kaciga: takachi
  • MojSetup: tajne malih majstora
  • MojSpuh: leo zx, polini for race2
« Odgovori #2 : 11 Svibanj, 2012, 14:22:36 »
bas kak ti je rakija reko!,osim ako motor nije na kredit na nekoj auto kuci pa nemoze ni on dobit knizicu jer nije vlasnik!, al ako je prenesen (makar nezz kak bez knizice je javni biljeznik prepiso) onda je valjda vlasnik!,

Offline marks19

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #3 : 11 Svibanj, 2012, 15:16:59 »
A kaze da mu je negdje u kuci al nemoze nac,u prometnoj  je na njegovo ime motor,i prometna se kolko znam nemoze odjaviti bez knjizice.Javni biljeznik nije trazio knjizicu vozila.On je pito u policiji kad je iso odjaviti motor u vezi knjižice i rekli su mu da moze izvaditi drugu..I vidim po netu neki kazu da moze novi vlasnik(ja) prijavit nestanak knjižice i izvaditi novu na svoje ime samo mora donest kupoprodajni ugovor,ja imam jos i prometnu i od bivšeg osiguranja nekakav papir.
« Zadnja izmjena: 11 Svibanj, 2012, 15:58:50 marks19 »

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #4 : 11 Svibanj, 2012, 17:56:47 »
A kaze da mu je negdje u kuci al nemoze nac,u prometnoj  je na njegovo ime motor,i prometna se kolko znam nemoze odjaviti bez knjizice.Javni biljeznik nije trazio knjizicu vozila.On je pito u policiji kad je iso odjaviti motor u vezi knjižice i rekli su mu da moze izvaditi drugu..I vidim po netu neki kazu da moze novi vlasnik(ja) prijavit nestanak knjižice i izvaditi novu na svoje ime samo mora donest kupoprodajni ugovor,ja imam jos i prometnu i od bivšeg osiguranja nekakav papir.

Prijavit nestanak knjizice vozila. Nije besplatno, ali nije ni preskupo, a rjesava problem kad je vec toliki kreten da ju izgubi

Offline marks19

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #5 : 13 Svibanj, 2012, 20:47:50 »
Hvala,otprilike kolko mogu ocekivat cjenu? I dali da u policiji kazem tam da nisam dobio knjižicu vozila ili da se pravim da sam dobio pa izgubio?I cuo sam da se moze rec da je izgorila pa ju naprave u roku od 1-2 dana,pa ako ima tko iskustva sa tim  :)
« Zadnja izmjena: 13 Svibanj, 2012, 20:55:13 marks19 »

Offline dachi

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • :))
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Privlaka/Vk
  • Moj Skuter: Aprilia sr
  • Moja Kaciga: Streetfighter
  • MojSetup: Malossi 172...
  • MojSpuh: serijalkovic
« Odgovori #6 : 13 Svibanj, 2012, 21:39:14 »
imam i ja pitanje vezano uz to..uzeo sam skuter i dobio sam knjizicu vozila(decko mi je rekao da je bilo nekakvih problema s papirima da se nemoze prepisat)
e sada,znaci imam knjizicu vozila koja je na tom divljem vlasniku kojeg nemogu kontaktirati,imam potvrdu da je prometna u PP te da je odjavljen skuter i tablice su vracene,imam papire od osiguranja i kupoprodajni ugovor..zanima me da li bi ja sad mogao otici u PP dignuti prometnu i prepisat na sebe nekako ili nesto?

Offline irud_os

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: osijek
  • Moj Skuter: silverstone devi 50
« Odgovori #7 : 13 Svibanj, 2012, 23:08:43 »
imam i ja pitanje vezano uz to..uzeo sam skuter i dobio sam knjizicu vozila(decko mi je rekao da je bilo nekakvih problema s papirima da se nemoze prepisat)
e sada,znaci imam knjizicu vozila koja je na tom divljem vlasniku kojeg nemogu kontaktirati,imam potvrdu da je prometna u PP te da je odjavljen skuter i tablice su vracene,imam papire od osiguranja i kupoprodajni ugovor..zanima me da li bi ja sad mogao otici u PP dignuti prometnu i prepisat na sebe nekako ili nesto?
prometnu i knjizicu vozila podizes na tehnickom
ja sam kupio skuter od kolege prije 2 mjeseca
prvo smo otisli napravit kupoprodajni ugovor
onda smo mislili da ostle papire treba u PP ali su nas poslali u stanicu za tehnicki pregled
i ja sam sam otisao sa svim papirima i policom osiguranja i sam napravio znaci on mi nije trebao
jedino su mu lupili zig u osiguranje da je prebaceno na drugog vlasnika/mene

Offline marks19

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 15 Svibanj, 2012, 23:23:39 »
Ja idem sutra u pp da vidim sta ce biti.Neznam da kazem da mi dao potvrdu da je knjizica izgubljena ili da kazem da ju nisam dobio?

Offline darac_os

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #9 : 15 Svibanj, 2012, 23:39:32 »
Ma reci da si ju ti izgubi.. pa ako mozes ti trazit drugu onda sve 5... ako nemozes onda odi do vlasnika i reci njemu neka ju on trazi!?

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #10 : 16 Svibanj, 2012, 01:03:10 »
Ja idem sutra u pp da vidim sta ce biti.Neznam da kazem da mi dao potvrdu da je knjizica izgubljena ili da kazem da ju nisam dobio?

Reci da si ju izgubio jer javni biljeznik ti nije mogao prepisat skuter bez knjizice vozila. Moras rec da si ju ti izgubio  :icon_thumright:

Offline marks19

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #11 : 16 Svibanj, 2012, 22:25:46 »
Hvala svima na odgovorima :D Tako ce i biti idem sutra u pp ,reci cu  da sam ja izgubio.Imam kupoprodajni ugovor , prometnu koja glasi na tog covjeka sa kojim je kupoprodajni napravljen,policu od bivseg osiguranja isto glasi na tog covjeka, imam rezervni originalni kljuc(zapakiran) i ovaj koj sad koristim originalni kljuc.Recu da sam izgubio knjižicu pacemo vidjet el ce biti kakvih problema :D