Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )
luka.ck:
--- Citat: ivan_speedy - 12 Lipanj, 2012, 23:09:08 ---A negdje oko 110-115 km
--- Kraj citata ---
--- Citat: Ivan_drifter - 12 Lipanj, 2012, 22:30:10 ---preteske rolice i nema hladenje prenosa,
a nije ni put los,
kolko je to km???
ja picio neki dan u koprivnicu s svojim cuku i 10 min al sam isao autoputem do varazdina:)
--- Kraj citata ---
lijepa voznjica. drugi put se zapicite do ck-a pa idemo na pice :headbang:
Ivan_drifter:
vidio ti starog na sfu jutros pocnem mahat i onda skuzim da ti je to stari, tam kod ine u sesvetama je skrenuo desno, a ja izlazio s ine
jos si tvoj stari sigurno mislio koji k**ra* ovaj kreten mase
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 13 Lipanj, 2012, 10:14:29 ---vidio ti starog na sfu jutros pocnem mahat i onda skuzim da ti je to stari, tam kod ine u sesvetama je skrenuo desno, a ja izlazio s ine
jos si tvoj stari sigurno mislio koji k**ra* ovaj kreten mase
--- Kraj citata ---
Moguće išo je nekam sa skuterom...
Nije mi niš reko,baš ću ga pitat :toothy12:
ivan_speedy:
Pozdrav svima!!! :hello:
Evo neko vrijeme nisam ništa pisao po temi,jer se ništa nije ni dogodilo do prije par dana...Nabavio sam serijski orginal Bando remen,promijenio pločice,ulje u kočnicama,zvono i par sitnica tipa klizače...Izgleda da je onaj prijašnji remen kojeg su neki hvalili Dayco kevlar obično smeće,jer u 3500km se rastegao,rascufao se koda mu je bilo 10 000km :sad1:.Mogu rec da je sada skuter ima bolje ubrzanje i dosta bolju krajnu za razliku s onim remenom...Sve u svemu sad sam cist zadovoljan kak ide,a i planiram neki malo duži put čim malo zahladi...Evo par sličica,od danas:
Grale:
tek sad vidim ovo o putovanju...zkj niste išli bar u jednom smjeru rutom 3,kroz kc?pa da vidim tog pezolu...kad već ni jemput nisam videl ni jednog u sesvetama,a svaki tjedan bar jemput prolazim onud ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju