Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )

<< < (27/51) > >>

ivan_speedy:
Evo da se ja javim malo...
Dignem se ja u četvrtak ujutro oko 13 h  :toothy12:,i reko nemam kaj za radit,gotova škola,i odlučio ja testirat malo svog sitfajta  :hmh: .Krenuo sam kod bake u Kloštar Podravski to je mjesto između Đurđevca i Pitomače...Krenuli ja i buraz oko 14 h i došli tamo u 17:30...Do pola puta je skuter išao solidno a poslije se počeo vuc,jedva smo nekih 65 navukli...Imam par slika sa jednog stajanja...Stajali smo svako malo...Išli smo ovom Rutom 1 prikazanoj na prvoj slici,preko Vrbovca...
Evo par slika:

I jedna slika restorana,u kojem se po pričama mogla pojesti dobra papica  ;D,a sada je čisto ruglo  :dontknow:

B.E.R.O.:
Neka SISE  :toothy3: i ti malo provozao.   :icon_thumright: :icon_thumright:
Volim citati to kad netko ode malo negdje i pise o tome i jos bolje kad ubaci slika!!!!
 :notworthy:

Isao ti je vjerovatnije slabije kad se ugrijao jer se pregrijao prijenos ili nije bio ustelovan kako treba.
 :icon_thumright: :dontknow:

Ivan_drifter:
preteske rolice i nema hladenje prenosa,
a nije ni put los,

kolko je to km???

ja picio neki dan u koprivnicu s svojim cuku i 10 min al sam isao autoputem do varazdina:)

ivan_speedy:

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Lipanj, 2012, 22:30:10 ---preteske rolice i nema hladenje prenosa,
a nije ni put los,

kolko je to km???

ja picio neki dan u koprivnicu s svojim cuku i 10 min al sam isao autoputem do varazdina:)

--- Kraj citata ---
A negdje oko 110-115 km

Ivan_drifter:
znaci oko 230 km tamo i nazat! si se isti dan vracao?

negdi guza veec bolila od sijedenja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju