Tehnički kutak > Tuning skutera

rox setup

<< < (5/6) > >>

dhorvat:
Fuchs Silkolene Scoot Sport 2 toči cijelo vrijeme i uljna pumpa će ti čisto dobro zalijevat  :laughing7:

Ja sam cijeli vijek svog aeroxa vozio na uljnoj i nikad ništa. Ali i cijeli vijek na dotičnom ulju  :laughing7:

U tom slučaju motor bi ti mogao oko 4.5 trošiti, al ovisi koji setup karba, igla/dizna  :icon_thumright:

Ridi77:
nemoj uzimat dr.eva..cijena ti je tu negdje..bolje uzmi stage 6 streetrace ja sam ga stavio prije 2 tjedna..puno jaci je motor..i 17.5 dellorto..a radilicu imam serijsku zasad.. danas cu postelat karb jer mi je dosla prirubnica al sad mi trosi na punom gasu 5,5,6 litra tocu danas sredit

runner22:
a dobro ako je narucio gotovo je a i dobar je DR.Evo a mozes i Motul sipat extra ulje isto  :headbang:

dhorvat:

--- Citat: runner22 - 10 Svibanj, 2012, 11:01:33 ---a dobro ako je narucio gotovo je a i dobar je DR.Evo a mozes i Motul sipat extra ulje isto  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ako je i istina da je streetrace malo jači od malossi sporta onda je identičan kao DR evo/Trophy koji su također jači od sporta, provjereno!  :icon_thumright:

runner22:
e to sam cuo da je DR.Evo jaci od sporta kanali i tako nesta ali nikako da saznam jel istina ali eto ako je provjereno super  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju