Tehnički kutak > Tuning skutera
rox setup
IvanRox:
--- Citat: Grale - 08 Svibanj, 2012, 21:20:25 ---misli vozit sa serijskim auspuhom? :icon_biggrin:
ako da,potrošnja bi mu trebala malo veća od serijskog... :toothy10:
--- Kraj citata ---
RR spuh zaboravio sam navest
Iwo SR Tuono:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Svibanj, 2012, 21:24:52 ---base kit sa 17,5 karbom na minarelliu moze i debelo ispod 4 trosit ako se pazi
--- Kraj citata ---
3.5 litre ravno, testirao ja na trophyu , zx-u i 17,5 phbn
al je uštelan ko zmaj :icon_biggrin: s tim da može još dva broja manja dizna ić i igla za zub dolje pa bi se tu ubilo još malo potrošnju al nema potrebe
dhorvat:
--- Citat: IvanRox - 08 Svibanj, 2012, 18:43:38 ---eo ovako frend si slaze base setup
malossi sport
dell 19
hpc radilica
malosi multivar
zanima ga kolko ce to trajat i kolko bi okvirno trosilo
--- Kraj citata ---
Potrošnja 5+ litara, ali i zavisi koji auspuh staviš. Na 19-icu nebi ni stavljao ništa ispod Stage6 Pro replica, Yasuni R ili nešto treće.
Ak ne zacvika iz nepoznatih razloga (bilo je slučajeva na sportu) i ak je složeno kako spada, bez problema ti kit drži 25-30 tisuća km. Svakih 12-15 tisuća zamijeniš karike i preventivno dihtunge glave i to je to :icon_thumright:
IvanRox:
umjesto 19ice ide 17.5 i dr evo pa me zanima oce uljna pumpa dobro tjerat ili moram sam mješat ?
runner22:
meni sam mješa ali kad točim dodam čep dva ulja u rezervar još i dobro :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju