Tehnički kutak > Tuning skutera

rox setup

<< < (6/6)

dhorvat:

--- Citat: runner22 - 10 Svibanj, 2012, 11:29:32 ---e to sam cuo da je DR.Evo jaci od sporta kanali i tako nesta ali nikako da saznam jel istina ali eto ako je provjereno super  ;D

--- Kraj citata ---

To su nijanse, doduše nama koji smo na fino sređivali i prijenose i smjesu je to bila dosta velika razlika. Malossi Sport sa Yasuni R-om je negdje kao DR/Trophy sa ZX-om, jedino je prva kombinacija jača na krajnoj  :laughing7: Ova druga kombinacija je malo jača čak kroz ubrzanje. To se ne odnosi na Piaggio kiteve. Svi ti setupi ako su dobro složeni na minarellijma koji su napred lakši (tipa Aerox, Malaguti...) bi trebali na startu odvajat kotač od poda  :icon_thumright:

IvanRox:

--- Citat: runner22 - 10 Svibanj, 2012, 11:01:33 ---a dobro ako je narucio gotovo je a i dobar je DR.Evo a mozes i Motul sipat extra ulje isto  :headbang:

--- Kraj citata ---
nisam jos nis narucio tek cu narucit  ;D to silkone i sipam unutra od kad sam kupio skuter 

dhorvat:

--- Citat: IvanRox - 10 Svibanj, 2012, 14:16:15 --- nisam jos nis narucio tek cu narucit  ;D to silkone i sipam unutra od kad sam kupio skuter 

--- Kraj citata ---

Neka tako i ostane  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju