Lijep ti je žućo pošto si riješio gume sad bi mu pasao neki rezo spuh i varimat da to malo živne
Kad sam kupovo svoga nije bilo te kombinacije boja a sigurno bi je uzeo i sebi meni najljepša
Hvala!
I ja bi neku rezu i vario, tj. mislio sam promijenit remen i rolice, klizače varia, pa čak i cijeli.. također i rezu stavit ali ima jedan veliki problem!!! ustvari više njih.
Prvo moram položit da se mogu vozit ko čovjek, da budem bez straha iza kojeg zavoja je murija.
Drugo, tata je glavni
motor je na njega i ne želi promjene, tvrd je.. rekao je da dok ide da ništa ne diram, al ja nemam mira i ja bi kupio vario i rezu.
Treće, sad kad potrošim pare na vozački, nemam ništa xD tako da se treba strpit i za to..
Jedna velika
BANANAUglavnom treba se strpit, ovako ovisim o tati i nemogu radit na motoru šta me volja (mislim na kupovinu novih djelova), što me jako živcira..
Kada pređem 18. godinu nadam se da će se nać nešto para i da ću moć kupit nekog roxa ili slično na kojem ću moć radit pomalo po svom guštu.
I jedno pitanje!!!
Može se prepisat skuter na maloljetnika tj. osobu sa 16, 17 godina??
Nebi mu škodilo još malo snage,dobro govori macak,već kad se 2 vozite na njemu na dužim relacijama
istina, evo napisao sam već da bi i ja volio..