Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (12/49) > >>

Brnelic:

--- Citat: strikoo - 14 Svibanj, 2012, 22:55:16 ---Baš ti je lijepi i stvarno je očuvan!!! Čuvaj ga dobro  :icon_thumright:

Ili ti je krepucno čok ili te CDI zafrkava. Provjeri ima li iskru, a i čok treba provjeriti. Ja sam imao problema sa paljenjem svoga jer nije bilo iskre (CDI), a danas nikako upaliti jer je pala temperatura (čok).
Ako hoćeš pojačati ler gas, imaš vijak na karburatoru kojega malo zategneš, po sluhu ga prištelaš nakon što ti se motor dobro ugrije

--- Kraj citata ---
ali neće palit ni na kurblu  :icon_scratch:
to za ler znam i to ću morat napraviti čim prije, to ima i batina  :toothy12:

Hvala!  :headbang:

Brnelic:

--- Citat: ivan_speedy - 14 Svibanj, 2012, 23:03:17 ---E jel mi možeš rec samo di si kupio tu purol pastu??

Uploaded with ImageShack.us
Jel to takva?

--- Kraj citata ---
je ta je :icon_thumright:
ali imam ja još jednu koja je onako u čuturici i vodenasta je i piše da je baš za plastike(isto je stara)
a ovu imam već duže vremena, dosta je stara, stajala je u konobi..neznam gdje je kupljena
ali ima vjerovatno u skoro svakoj automoto trgovini, možda na nekim benzinskim...
kad kupim javim.

luka.ck:
Ja sam svoju Purol pastu kupio u ducanu sa bojama i lakovima. U takvim ducanima bi trebali imati, zeljezarama, pevcu, bauhausu,....

strikoo:

--- Citat: Brnelic - 14 Svibanj, 2012, 23:04:15 ---ali neće palit ni na kurblu  :icon_scratch:
to za ler znam i to ću morat napraviti čim prije, to ima i batina  :toothy12:

Hvala!  :headbang:

--- Kraj citata ---

Pa ako ne pali na kurblu i dalje treba provjeriti ima li iskru i radi li čok  :laughing6:

Ivan_drifter:
cdi te jebe, imat ces ti iskru kad cdi rikne ali preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeslabu za zapaliti smjesu!,

ilii je nes imat uopce,
a dimi jer je pun karter benge od toliko pokusaja paljenja!!,

skut ti je kramp kupi piaggio, tako je meni go-go plesacica (runner) reko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju