Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

(1/49) > >>

Brnelic:
Jučer u nedjelju 6.5.2012. kupljen je Peugeot Speedfight 2 LC X-Race,
skuter je 2002. godište, 4 kW, kupljen od 1. vlasnika i ima 6300km.
Na njemu je sve original, čak i naljepnice  :icon_biggrin:
Ima alu podnice i carbon retrovizore koji su također original.
to bi bilo to!  :)

sadašnje stanje:

ako bude problema malo ću vas gnjavit, ipak mi je ovo 1. 2T skuter.
slobodno dajite savjete i ideje.  :icon_thumright:

baotian 1996:
ljepo izgleda i cestitam te puno sretnih kilometara bez kvarova  :headbang: :glasses9:

Brnelic:

--- Citat: baotian 1996 - 07 Svibanj, 2012, 11:34:46 ---ljepo izgleda i cestitam te puno sretnih kilometara bez kvarova  :headbang: :glasses9:

--- Kraj citata ---
Hvala!!  :hello:

B.E.R.O.:
Takvog mi je prijatelj imao...  :sad1:
Moj prijedlog ti je da ga cuvas i mazis i pazis jer izgleda stvarno ocuvano.
Nije ni izgreban ni nista a govorim ti iz razloga zato jer ih nema puno (tih X-Race-a),uz redovito odrzavanje neces imati nikakvih problema sa njim.
 :icon_thumright:

Moj savijet ti je da uzmes Purol pastu i da ispoliras dekl jer ti on sa vremenom zna matirati,vratis mu onaj sjaj bez bojanja bude kao novi.

Brnelic:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Svibanj, 2012, 12:13:35 ---Takvog mi je prijatelj imao...  :sad1:
Moj prijedlog ti je da ga cuvas i mazis i pazis jer izgleda stvarno ocuvano.
Nije ni izgreban ni nista a govorim ti iz razloga zato jer ih nema puno (tih X-Race-a),uz redovito odrzavanje neces imati nikakvih problema sa njim.

Moj savijet ti je da uzmes Purol pastu i da ispoliras dekl jer ti on sa vremenom zna matirati,vratis mu onaj sjaj bez bojanja bude kao novi.

--- Kraj citata ---
Hvala!
Ima samo par manjih ogrebotina (ustvari nisu ogrebotine nego se boja samo ogulila) od nekih 1-3mm.
Plastika sata je "požmarila" i blijeđa je nego ostale žute, pa neznam kako da vratim sjaji jaču boju.
Trebat će nakon nekog vremena na farbanje.
dekl je bio jučer mat zamazan i malo smo ga posjajili wd-om. kasnije ćemo vidjet šta ćemo dalje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju