Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (11/49) > >>

Tomi_ZG:
Stvarno je super očuvan,apoteka,samo ga pazi sad  :icon_thumright:
Kak ti se vozit na njemu nakon batine,jel brži?  ;D

ivan_speedy:
JBT ovaj sf uopće ne loše izgleda,naprotiv,preljepo je očuvan a i nadam se da ce tak ostat,vjerujem da ces ga dobro cuvat,to i sf zaslužuje  :icon_thumright:
Samo sredi taj asupuh,i prepoliraj ručke,i meni se tak ta crna boja izgulila dok ih nisam prepolirao,i sad je ok...Ma da sam mislio uzet crom,neke stayling kao.. :)
I kakav je sf naspram baotiana  ;D

strikoo:

--- Citat: Brnelic - 14 Svibanj, 2012, 22:11:31 ---
Ima jedan problem!!!
Kada je dosta benzine u skuteru nema nikakvih problema, ali sada mi kazaljka benzine pokazuje da je skoro na rezervi, znači kaže na vrhu crvenog, a benzine u skuteru ima i kada ga pokušam upalit neće ni na elektrostarter ni na kurblu.
danas sam par puta u velikim razmacima ga pokušao upalit i nije htio, upalio je sad navečer i to jedva, kao da ne prima benzin. I kad dam gasa dimi se bijelo iz spuha i neće krenut, nego nakon 2 sekunde krene idem đir po cesti i recimo da se normalizira.
Inače kada je pun koji put se ugasi kad stoji i meni se čini da mu je minimum preslab, i da nekako ne dobiva benzu.
Što vi mislite i što mi to radi probleme??  :help: :help:

--- Kraj citata ---

Baš ti je lijepi i stvarno je očuvan!!! Čuvaj ga dobro  :icon_thumright:

Ili ti je krepucno čok ili te CDI zafrkava. Provjeri ima li iskru, a i čok treba provjeriti. Ja sam imao problema sa paljenjem svoga jer nije bilo iskre (CDI), a danas nikako upaliti jer je pala temperatura (čok).
Ako hoćeš pojačati ler gas, imaš vijak na karburatoru kojega malo zategneš, po sluhu ga prištelaš nakon što ti se motor dobro ugrije

Brnelic:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Svibanj, 2012, 22:41:19 ---Stvarno je super očuvan,apoteka,samo ga pazi sad  :icon_thumright:
Kak ti se vozit na njemu nakon batine,jel brži?  ;D

--- Kraj citata ---

--- Citat: ivan_speedy - 14 Svibanj, 2012, 22:43:07 ---JBT ovaj sf uopće ne loše izgleda,naprotiv,preljepo je očuvan a i nadam se da ce tak ostat,vjerujem da ces ga dobro cuvat,to i sf zaslužuje  :icon_thumright:
Samo sredi taj asupuh,i prepoliraj ručke,i meni se tak ta crna boja izgulila dok ih nisam prepolirao,i sad je ok...Ma da sam mislio uzet crom,neke stayling kao.. :)
I kakav je sf naspram baotiana  ;D

--- Kraj citata ---
Pazim ga ja, čuvam i tako to. čistit ću ga ko ti svaki čas ivane :toothy11:  :icon_thumright:
razlika je uffff, ja nisam znao da je tako velika. stvarno se nemogu uspoređivat.
kad gledam sad malo stvarno je smiješno, 2008. godine smo kupili novog Baotiana i dali 4500kn tek su bili izašli, uzeli ga u konzumu, i sad uzmem cijenjenog SF-a  :icon_biggrin: za iste pare, znači 4500kn  :laughing7:
i ja sam mislio uzet te styling ručke kočnica, ali mi je glupo samo to naručivat, pa ako se bude naručivalo da uzmem još nešto   :icon_salut:

ivan_speedy:
E jel mi možeš rec samo di si kupio tu purol pastu??

Uploaded with ImageShack.us
Jel to takva?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju