Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (5/49) > >>

Brnelic:

--- Citat: luka.ck - 08 Svibanj, 2012, 11:55:34 ---prigusivaca auspuha ispoliraj sa Purol pastom. prvo namazi na tanko cijeli prigusivac, ostavi 15min i zatim ispoliraj.

onda ce ti bit ko novi. :icon_thumright:

ja sam isto takvog auspuha naknadno kupio, jer sam prije imao onog "zavinutog" i isto je bio u losem stanju. malo sam si dao truda i sad je ko nov.

--- Kraj citata ---
Zašto da ostavim da stoji?
Mora biti hladan kad to radim je tako?  :toothy11: :toothy11:
Ma trebalo bi cijelog isto pogulit pa posprejat jer je ruzinav.

luka.ck:
neznam da li je pasta ucinkovitija ako se odmah ide polirat. a mozda to nit nema veze. ja ti kazem kako ja radim.

dok je hladan auspuh onda ides nanosit pastu i polirat.

auspuha cijeloga osmirglaj, ocisti masnoce i necistoce sa benzinom ili razrjedivacem i pospricaj ga. prigusivaca jedino ne spricaj.

das si jedan dan truda i da vidis kakav ce ti biti skuter. sad je ko nov, a onda tek.... :)

Brnelic:

--- Citat: luka.ck - 08 Svibanj, 2012, 12:12:36 ---neznam da li je pasta ucinkovitija ako se odmah ide polirat. a mozda to nit nema veze. ja ti kazem kako ja radim.

dok je hladan auspuh onda ides nanosit pastu i polirat.

auspuha cijeloga osmirglaj, ocisti masnoce i necistoce sa benzinom ili razrjedivacem i pospricaj ga. prigusivaca jedino ne spricaj.

das si jedan dan truda i da vidis kakav ce ti biti skuter. sad je ko nov, a onda tek.... :)

--- Kraj citata ---
Hvala!!
potrudit ću se kad budem imao vremena,
šta moram sve skinut dole da bi skinuo auspuh??

tvoj mi se sviđa, jako je lijep i očuvan!!! milsim na skuter kompletno

luka.ck:
ma nema na cemu. zato smo tu da jedan drugome pomazemo kolko mozemo. :icon_thumright:

imas 4 vijka. 2 vijka su ti na cilindru i 2 na malom bloku. malo ces se zezat sa vijcima na cilindru, al nist prestrasno.

hvala za skuter.

luka.ck:
zaboravio sam ti reci da zbog lakseg pristupa vijcima na cilindru moras izvadit kadu sa sicem. kadu ti drze 3 vijka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju