Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (4/49) > >>

kurbla001:
ovakvog sam iks rejsa i ja kupio prije 9 godina, izblijedit će ti sve žute plastike osim ralica,
naravno s vremenom, neće odmah..sive će biti ok,
uglavnom lijep skuter, očuvan ... tako i ti nastavi i neće biti problema nadam se....
i puno pređenih kilo-metara 

anton55:
stvarno je očuvan

Brnelic:
Hvala svima!!!!  :headbang:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Svibanj, 2012, 12:32:29 ---Plastiku dobro prepoliras sa dobrom polir pastom i vratit ces joj sjaj,ako neces ti odnesi kod lakirera nekog on ce ti to napraviti.

Ne bojaj ni slucajno!!!
 :nono: :nono:

--- Kraj citata ---
ma ja ću, nema problema :)

--- Citat: Grale - 07 Svibanj, 2012, 13:28:05 ---ma kakvo farbanje jbt
super izgleda skuter,makar je i francuz  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
nego,kolko je para bil,ako nije tajna? ;D

--- Kraj citata ---
a evo da vam kažem, nemogu odolit.
4500 kn ja mislim da nije puno, jer sam vidio iste ovakve x-race-eve da se prodaju po 1000€!!!

--- Citat: BajkerDanijel - 07 Svibanj, 2012, 16:50:00 ---Bolesno izgleda,a i malo km ima :D izgleda da si na dobrog naiso....

--- Kraj citata ---
a jesam da, neki bogati lik, ispred kuće BMW M5, govori da je jedan tjedan u americi, jedan u njemačkoj, nema vremena, ne vozi ni tog BMW-a puno.. u 3 godine napravio je skuterom 1000km

--- Citat: IvanRox - 07 Svibanj, 2012, 19:16:13 ---ljepo ljepo će past kakva reza ?*

--- Kraj citata ---
nakon nekog vremena će doć i to, auspuh je trenutno ruzinav (onaj zaštitnik na kojem piše catalysed ili tako nešto)
bit će kad se malo upoznam sa skuterom i kad sve proučim.  ;D

--- Citat: kurbla001 - 07 Svibanj, 2012, 21:32:23 ---ovakvog sam iks rejsa i ja kupio prije 9 godina, izblijedit će ti sve žute plastike osim ralica,
naravno s vremenom, neće odmah..sive će biti ok,
uglavnom lijep skuter, očuvan ... tako i ti nastavi i neće biti problema nadam se....
i puno pređenih kilo-metara 

--- Kraj citata ---
plastika sata je već malo blijeda ali da se to sredit, samo ona strana prema vozaču, znači vanjska strana je ok.
to sam i ja skužio da će blijedit..neznam zašto je to tako ali...

Hvala svima na ljepim željama još jednom!!!  :headbang: :headbang:
Kad škola završi za nekih mjesec dana, malo ću se više aktivirat, jer sad nemam vremena i pogotovo kad mi je škola popodne, jedva sam stigao ono napisat ;)

Brnelic:
Evo još malo slika  :glasses9:

Na skuteru još nije ništa ni taknuto!!!! čak nije ni opran  :icon_biggrin:
ali uskoro ide i to, sutra je prepis i onda poslije toga će se nešto raditi i više proučavati!
 :icon_tongue: :icon_tongue:

Sunce jako bliješti pa ispada da su plastike blijede, a nisu  :hmh: nije neka kamera

Danas je lijepo vrijeme što se vidi na retrovizoru  :sunce: :sunce:  :balkidance:

Evo i točnog stanja km:

Za veće slike: OVDJE

luka.ck:
prigusivaca auspuha ispoliraj sa Purol pastom. prvo namazi na tanko cijeli prigusivac, ostavi 15min i zatim ispoliraj.

onda ce ti bit ko novi. :icon_thumright:

ja sam isto takvog auspuha naknadno kupio, jer sam prije imao onog "zavinutog" i isto je bio u losem stanju. malo sam si dao truda i sad je ko nov.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju