Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 X-Race
luka.ck:
Macak, kakve ti klizace imas? Orginalne jos ili si ih mijenjao?
Macak sf:
--- Citat: luka.ck - 11 Veljača, 2013, 10:26:09 ---
Macak, kakve ti klizace imas? Orginalne jos ili si ih mijenjao?
--- Kraj citata ---
Ja ti imam Polini variomat pa ti imam i te klizaće.
2mario2:
u vezi remena... zar nije točno da kevlar ubija serijalu, tj. da je on najbolji ako imaš kit??? jer ako je tak onda mu je bolje uzet neki drugi remen koji odgovara osim kevlara...
Macak sf:
--- Citat: 2mario2 - 11 Veljača, 2013, 10:33:25 ---u vezi remena... zar nije točno da kevlar ubija serijalu, tj. da je on najbolji ako imaš kit??? jer ako je tak onda mu je bolje uzet neki drugi remen koji odgovara osim kevlara...
--- Kraj citata ---
Tu si mario u pravu pošto ja imam kit meni se je pokazao super a pošto kolega vozi serijalu najbolji bi mu bio taj Malossi x
specijal pošto i njega imam doma i remen je savršen ali kao što kolega kaže malo mu je preskup pa onda baš i nema neki
izbor osim da uzme Artek za lovu sa kojom raspolaže.
2mario2:
--- Citat: Macak sf - 11 Veljača, 2013, 10:46:43 ---
--- Citat: 2mario2 - 11 Veljača, 2013, 10:33:25 ---u vezi remena... zar nije točno da kevlar ubija serijalu, tj. da je on najbolji ako imaš kit??? jer ako je tak onda mu je bolje uzet neki drugi remen koji odgovara osim kevlara...
--- Kraj citata ---
ali kao što kolega kaže malo mu je preskup pa onda baš i nema neki
izbor osim da uzme Artek za lovu sa kojom raspolaže.
--- Kraj citata ---
kužim, ali jedino ako misli da bude ovaj mu remen izdržal još malo, pa da skupi lovu i onda je miran s tim x-om... @Brnelic, al svakak kolega ak uzmeš taj Artek napiši kak ti je s njim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju