Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (37/49) > >>

luka.ck:

Ja imam Polini rolice 8,4g i ovaj remen Artek. Dobar je taj remen al ja bi rade uzeo Malossi x-special remen (755x18). Kad vec mijenjas rolice zamijeni i klizace variomata. Zamijenis i ulje u getribi ako to do sad nisi napravio, provjeris rashladnu tekucinu, svijecicu novu ako je potrebno i onda si bez brige 10 000km.

:hello:

Brnelic:

--- Citat: luka.ck - 11 Veljača, 2013, 09:01:42 ---
Ja imam Polini rolice 8,4g i ovaj remen Artek. Dobar je taj remen al ja bi rade uzeo Malossi x-special remen (755x18). Kad vec mijenjas rolice zamijeni i klizace variomata. Zamijenis i ulje u getribi ako to do sad nisi napravio, provjeris rashladnu tekucinu, svijecicu novu ako je potrebno i onda si bez brige 10 000km.

--- Kraj citata ---
Znam da bi bolje uzet Malossi-jev remen, ali košta 260 kn  :o
Vjerovatno uzimam Artek, čini mi se nekako najbolji od ona 3.
Sad ću pogledat za slidere.
Svjećica je ok, mijenjao sam ju već.
Si zadovoljan rolicama?

Mogu ovi klizači na moj vario ili je baš za polini?
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1318&category_id=67&option=com_virtuemart&Itemid=142

luka.ck:
Rolicama sam zadovoljan. Preporucili su mi ih drugi forumasi. Ja sam kupio iste takve klizace ali ih ne mogu gore staviti. Nabavio sam i piaggio klizace, niti oni nedu gore. Ja mislim da bas orginal moraju ici a skupi su ko sam vrag. Mislim da je jedan 35, 40kn. Ja ih nisam kupio.

Macak sf:
Ja ti imam taj Motoforce Racing Kevlar i vrijedi svaku uloženu kunu,provjereno samo što ti neznam toćnu dimenziju ali uglavnom nešto je kraći jer neleži idealno u polutkama.

Što se tiće rolica rađe uzmi Polini,Malossi ili Stage6 jer su puno kvalitetnije nego te BGM ili Motoforce

Brnelic:

--- Citat: luka.ck - 11 Veljača, 2013, 09:55:41 ---Rolicama sam zadovoljan. Preporucili su mi ih drugi forumasi. Ja sam kupio iste takve klizace ali ih ne mogu gore staviti. Nabavio sam i piaggio klizace, niti oni nedu gore. Ja mislim da bas orginal moraju ici a skupi su ko sam vrag. Mislim da je jedan 35, 40kn. Ja ih nisam kupio.

--- Kraj citata ---
Ah, onda ništa od klizača.
Na webshopu ima samo BGM, Motoforce, i Stage6 ali su S6 skupe.

--- Citat: Macak sf - 11 Veljača, 2013, 10:00:28 ---Ja ti imam taj Motoforce Racing Kevlar i vrijedi svaku uloženu kunu,provjereno samo što ti neznam toćnu dimenziju ali uglavnom nešto je kraći jer neleži idealno u polutkama.

Što se tiće rolica rađe uzmi Polini,Malossi ili Stage6 jer su puno kvalitetnije nego te BGM ili Motoforce

--- Kraj citata ---
Hvala na savjetu!
Ipak remen ne ispada iz igre  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju