Tehnički kutak > Tuning skutera
ko se boji zaribvanja još .....
danc00:
--- Citat: neuromaniac - 07 Svibanj, 2012, 00:59:14 ---@ dachi , da sam ufatijo kaki žena nebi sad imo vremena pisat ovaj post :laughing7:
@ miki, to sam i mislio drugi klip i karike i ganjaj ali mi to nekako pre fušerski :dontknow:
--- Kraj citata ---
Daj kaj si lud? Vidiš da se čovek opet napil danas i govori bedastoće...da mi je znati kakva mrtva šmirgla popravi ove grabetine po cilindru, tu budi sretan ak ti specijala pomore. Nemaš kaj razmišljat...počni tražit tokara.
Nego daj mi reci zbog čega je do toga došlo...si šparal na benzinu ili su karike dale svoje? Kad si mjenjal karike zadnji put? Je mali igličasti u redu?
giannelli:
fuserski bi bilo da stavis nove karike na taj klip :laughing7:
Novi klip i to je to, ako narsvni risevi nisu preduboki. Da nije puko komadic usisa? Ili fali komad karike ?
Miki-speedy:
E ajd boga ti osmirglaj i stavi nove karike pa probaj,obavezno snimi :)
Ne kazem da ce isto ic i da ce trajat isto al samo da se uvjeri gosn. Danco ;)
danc00:
Sve 5, ali zašto bi pobogu to išel radit, to meni samo nije jasno? Možda bi skuter zapalil, ali išel ne bi nikak, pa znaš kaj radi takav ris...pa tu su dva risa duboka skoro milimetar ak ne i cijeli. Pa kak bi karika o pokrila...
Pa to se ne dela tak, čudim se ljudima kaj im padne poslje takve havarije tak nekaj na pamet. Znam da se nema para...ali to se ne dela tak da se šmirgla ris te dubine. Pomori čoveku a ne mu odmagati.
neuromaniac:
ja sam ga kupio sa tim kitom i sve je super radilo , samo sam ga prefarbo promjenio remen , valjčiće, klizače i još neke sitnice , uglavnom kompresija je bila dobra i nisam nikada mjenjo karike ( imam taj skuter malo više od 6 mjeseci) .
uvjek sam dodavo malo ulja u benzin iako je pumpica radila i sam je mješo , sve je unutra masno tako da nije zacviko zbog toga. Kolko sam skužio bolcna od klipa je jako pojedena tamo di je ležaj pa je moguće da je klip zaronio i slomio kariku na neki od kanala , nemam pojma , a možda je i sama pukla pa zapela , mogu sutra poslikat bolcnu da vidite , ja još nisam nikad vidio da je tako potrošena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju