Tehnički kutak > Tuning skutera

ko se boji zaribvanja još .....

(1/10) > >>

neuromaniac:
Idem ja sinoć (subota) napravit jedan krug po gradu i  neke žene fatat  :laughing7: . fino ja ugrijo mašinu i krenem lagano sve super , sve pet i kad sam se vraćo iz smjera centra grada prema mirkovačkoj ini reko idem skrenit kroz kružni tok prema vinkopromu (zna  ekipa iz vinkovaca i okolice o čemu pričam)  i lagano kući, međutim čujem ja neko kvrcanje i usporim pa ću polako do kuće. Kad ono počne se gušit i samo odjednom tišina , stao ja kod vinkoproma probam na kurblu kad ono možeš stajat na njoj , oooo reko fino zakovo. Nemam para na računu da nekome javim da dođe po mene i ništa lagano guraj kući i tako ja stignem za nekih 45 minuta. Mislio sam istu večer rastavljat al sam bio umoran pa sam to danas napravio i uglavnom evo slika da  vidite šta se desilo.
           Izgleda da je pukla karika i napravila sataraš  :dontknow:

Pa me sada zanima što da radim dali da vraćam sve na serijalu ili da bušim ovaj cilindar na specijalu?  Radilica mi se čini ok nema lufta samo treba isprati špene , ili da ipak ubodem neku polovnu u boljem stanju?
Svaki savjet je dobrodošao , ispričavam se radi podužeg posta i ako sam promašio podforum.

živjeli  :occasion14:

dachi:
aj da si bar nes ufatio pa j#bo klip i ostalo :D znaci opasno stanje prema vinkopromu :D ak ti bude trebala masina javi se :D

Miki-speedy:
Ma izravnat blagim smirglom te riseve,stavit nove karike i vozi  :toothy11:

neuromaniac:
@ dachi , da sam ufatijo kaki žena nebi sad imo vremena pisat ovaj post  :laughing7:

@ miki,  to sam i mislio drugi klip i karike i ganjaj ali mi to nekako pre fušerski  :dontknow:

Jet Force C-tech:
a jesil skonto zbog cega je krepo ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju