Tehnički kutak > Tuning skutera

ko se boji zaribvanja još .....

<< < (3/10) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: danc00 - 07 Svibanj, 2012, 01:19:30 ---Sve 5, ali zašto bi pobogu to išel radit, to meni samo nije jasno? Možda bi skuter zapalil, ali išel ne bi nikak, pa znaš kaj radi takav ris...pa tu su dva risa duboka skoro milimetar ak ne i cijeli. Pa kak bi karika o pokrila...

Pa to se ne dela tak, čudim se ljudima kaj im padne poslje takve havarije tak nekaj na pamet. Znam da se nema para...ali to se ne dela tak da se šmirgla ris te dubine. Pomori čoveku a ne mu odmagati.

--- Kraj citata ---
A gle,kosta ce ga max 10ak kn smirgl i karike nove 80ak kn,moze probat znaci cifra nije uopste velika a siguran sam da ce radit
Btw,pobogu ne izvlaci zadnjeg konja iz njega pa da mora sve bit savrseno,ako nema para nek slozi ovako siguran sam da ce radit,tj. uvjerio sam se cak i u malo gorim situacijama

Naravno da bi najbolje bilo obrusit,honovat,stavit novi orig. klip s karikama i gotovo

BajkerDanijel:
Majko moja ovo gadno izgleda....najbolje novi klip karike i cilindar i prasi dalje jer ako budes kemijo nesta samo ces sjebat citav motor...novo je novo :D

Miki-speedy:

--- Citat: BajkerDanijel - 07 Svibanj, 2012, 01:31:53 ---Majko moja ovo gadno izgleda....najbolje novi klip karike i cilindar i prasi dalje jer ako budes kemijo nesta samo ces sjebat citav motor...novo je novo :D

--- Kraj citata ---
Zasto ce sjebat citav motor?  :dontknow:

neuromaniac:
kakva je situacija izgleda da ću prodat ovaj zx kromirani i kupit tu na forumu serijala radilicu cilindar i klip , nemam ideja šta da radim

BajkerDanijel:
TO ti je najpametnije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju