ja se slazem s tim glupim ponasanjem moderatora i o tome kako nerade svoj posao stef pogotovo samo vrijeda a nista mu se nesmije rec
ja poznajem nix jeta i ivana driftera to su mi susjedi, a ti ako nevjerujes odi ih upoznat
nix jet idalje porucuje da je forum pun pederskih moderatora i da nisu mogli istrazit nego su ga trajno banali, a da procitas sj#bo je debila kojem cdi radi al mu skut ide slabije daj molim te, cdi ili radi ili neradi ili je blokiran ili neblokiran a to kaj je to veliki majstor kaj nezna dupe pobrisat to je drugih par cipela!! pozz go-go gaju
uvijek su najglasniji oni koi pomoć neznaju,al lajat znaju..dakle trolovi.
radimo mi svoj posel i više nego kaj smo plaćeni..da eladio nie tolko tolerantan onda bi bilo malo drugačije al on je gazda.
a to kak mi modovi il konkretno ja radimo svoj posel nie tvoja ni briga ni stvar.
ponašam se u skladu kak se i vi ponašate prema meni,ko je seronja,ja uvijek morem bit veći,ko je ok ja morem biti još više ok..a da ko budala samo šutim i brišem vaša sranja jer neznate pročitat pravila ni u skladu istih se ponašat,to više ne.
a sad bann mi nikad nie problem dat,pa morete nastavit s vrijeđanjem