Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nove cijene goriva  (Posjeta: 23527 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
Odg: Nove cijene goriva
« Odgovori #80 : 26 Svibanj, 2008, 22:38:35 »
za 5 god. nitko nece imati auto  :drunken_smilie:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #81 : 26 Svibanj, 2008, 22:41:03 »
idemo mi srediti skuter nešto u stilu mad max pa onda krasi benzin :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline noky007

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Piaggio Beverly 250ie, x10 500 EXECUTIVE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #82 : 26 Svibanj, 2008, 22:57:46 »
Evo sad sam tanko motor,ceko pola sata na red koja guzvetina!!Samo ina radi u gorici!!
A po cesti milina,par autica proslo:)
Al majku im ...nista izgleda da ce i motor u garazu,kao sto je auto!!!

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #83 : 26 Svibanj, 2008, 23:02:26 »
nebu to dobro, bliži se svjetska ekonomska kriza, za par mjeseci može biti litra 15 kn..

Offline autodario

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
« Odgovori #84 : 26 Svibanj, 2008, 23:05:55 »
nebu to dobro, bliži se svjetska ekonomska kriza, za par mjeseci može biti litra 15 kn..
Jeste!
Nestaje nafte i za nekoliko godina izvori će biti iscrpljeni!
Sada naftni lobiji hoće navući što više novaca da se osiguraju za budućnost.
A nas - ko jeeebeeee!!! :binkybaby:

Offline ivanm

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #85 : 26 Svibanj, 2008, 23:08:31 »
ma nebu nestalo još, ima toga al dižu cijene da ljudi smanje potrošnju da čim duže ima.. i da više zarade, naravno..
cijela industrijska era počiva na nafti kad jednom nestane, raspada se sustav, dolazi mračno doba kao u filmu Mad Max..

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #86 : 26 Svibanj, 2008, 23:19:36 »
Ma dajte ljudi... Odavno je poznato da podrucje sa sedimentnim stijenama uz prisustvo velike topline je zapravo rodiliste nafte... Evo nedavno su kao potvrdili da je Hercegovina bogata naftom kao Irak ili Saudijska Arabija, na dubinama izmedju 4 i 6 tkm...

Nafte ima, ali naftni lobby drzi sve zivo a time i diktira svjetsku burzu... Zasto bi netko zaradjivao 2kn kada moze 5kn... Mnogo se stvari krije od "obicnog" pucanstva, malih ljudi...

Prije nekoliko desetljeca je napravljen motor koji je za gorivo koristio vodu! Elektro motori su daleko bolji i kvalitetniji od otto motora, ali zasto se ne primjenjuju i zasto se ne ulaze u njihov razvoj?! (nedaju naftasi)

Danasnja tehnologija je otisla dalje nego oni to nama prezentiraju, samo treba postepeno uvoditi u svakodnevnu upotrebu...

Bit ce jos svega...
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #87 : 26 Svibanj, 2008, 23:23:27 »
najgori će bit prijelaz između tehnologija..
novi auti će bit skupi ko biseri..

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #88 : 26 Svibanj, 2008, 23:26:30 »
j**** im nisam mogo vjerovat prije 2 tjedna sam točio eurodizel u auto i bio 2.25KM a juče natočio 2.45KM i još ako kao i u HR bude još poskupljenje od idućeg tjedna onda će bit 2.65KM nisu normalni a čuo sam to za hercegovinu to ako bude biće najbogatija zemlja, godišnje uveze 2 milona tona goriva a stručnjaci su procjenili 500 miliona tona godišnje da će izvozit bosna za 15 godina dal će to bit ili ne... kad su i piramide otrkrivene u bosni LOL haha
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #89 : 26 Svibanj, 2008, 23:40:45 »
Kaj, nasli su i u Hercegovini piramide i u njima naftu u kanisterima?  ;D

A cijena? Cijena je takva jer drzave clanica OPEC-a ne zele proizvoditi vise nafte pa je i cijena veca. Pritiscu ih iz SAD-a i EU da povecaju proizvodnju, al arapi se nedaju jebat i to je sada tako kako je.

Kina i Indija strelovito ekonomski napreduju, a kad se zna da uz napredak ide i transport + sve te milijarde ljudi koji su odjenom postali potrosaci energenata, nije tesko zakljucit zasto su cijene takve.

Iz istog razloga je i zlato skupo - nema ga dovoljno - zakon ponude i potraznje.
Razlika je jedino sto nafte IMA (i za narednih 400-500 godina), ali pizdeki koji leze na njoj je ne vade tempom kojim bi mi htjeli.

Over and out.
« Zadnja izmjena: 26 Svibanj, 2008, 23:42:23 3alfa3 »

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #90 : 26 Svibanj, 2008, 23:46:07 »
vjerojatno misliš 40-50 godina..

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #91 : 26 Svibanj, 2008, 23:50:16 »
vjerojatno misliš 40-50 godina..

Napisao sam sto sam cuo na CNN-u u jednoj emisiji gdje su analiticari dosli do tog zakljucka na temelju planiranog rasta gospodarstva, povecanja kupovno sposobnih gradjana, razvoja industrije i zaliha koje su trenutno na raspolaganju. Rezlutat - 400-500 godina.

A da ne pricam o plinu kojeg ima puno vise....

Sve je to ekonomija - ja imam, ti nemas, a treba ti - ja diktiram cijenu, a ti nemoj kupit ako ti je skupo - ja cu kupca za tu robu lako naci.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #92 : 26 Svibanj, 2008, 23:52:43 »
sve je dobro ako plin ne poskupi za godinu dana na 8kn po litri, al plin je i za grijanje kućanstava pa nebi smio rast tako... zato bi bilo dobro uzet benzinca kakvog od 140ks i plin ugradit jer ovo s naftom što dalje sve gore. Piramide sam vidio u novinama i liče na piramide samo još nisu kopane onako po njima trava hahah
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #93 : 26 Svibanj, 2008, 23:56:05 »
Mnogo se stvari krije od "obicnog" pucanstva, malih ljudi...

ali ne i od Mr J-a..
 ;D

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #94 : 27 Svibanj, 2008, 01:03:08 »
sve je dobro ako plin ne poskupi za godinu dana na 8kn po litri, al plin je i za grijanje kućanstava pa nebi smio rast tako... zato bi bilo dobro uzet benzinca kakvog od 140ks i plin ugradit jer ovo s naftom što dalje sve gore. Piramide sam vidio u novinama i liče na piramide samo još nisu kopane onako po njima trava hahah
Prodavali se diseli ko ludi bila jeftina nafta malo troši,benzinci nisu išli,pa digli ovi pederi naftu,počeli se kupovat opet benzinci i plin,sad je vrijeme da dignu plin sve je to isplanirano,INA u suradnji sa vladom idemo dalje na načelu sa g#vn%m od sanadera i njegove lopovske bande :protest: :protest: :protest: :protest: :protest:

Offline vine5x

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180 sp
« Odgovori #95 : 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 »
Prodavali se diseli ko ludi bila jeftina nafta malo troši,benzinci nisu išli,pa digli ovi pederi naftu,počeli se kupovat opet benzinci i plin,sad je vrijeme da dignu plin sve je to isplanirano,INA u suradnji sa vladom idemo dalje na načelu sa g#vn%m od sanadera i njegove lopovske bande :protest: :protest: :protest: :protest: :protest:

Hrvatski sabor je sastavljen od: klaunova, kurvi, lopova, debila i još jedanput lopova.
Ja ne znam jel on išta dobro ućinio ovom narodu. Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!
Željela si ?esto da se nosim k' vragu
da me preko puta Cigani ukradu
a onda su mi nož zaboli u srce
no?as su me mrtvog našli usred kr?me

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #96 : 27 Svibanj, 2008, 01:47:19 »
Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!

Dok je Tita bilo...

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #97 : 27 Svibanj, 2008, 03:07:20 »
Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!

Dok je Tita bilo...
Još je bolje bilo :laughing7:

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #98 : 27 Svibanj, 2008, 11:51:44 »
Pa ljudi ne budite kratkovidni, nije samo kod nas gorivo poskupjelo, poskupljenje je globalno... A da su politicari ono sto svi znamo da jesu, jesu...  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #99 : 27 Svibanj, 2008, 13:28:22 »
i sad se javio čovjek od globalizma.

zato nam je tako kad smo globalisti.

pratimo svijet a ponašamo se balkanski.

kad več pratimo globalna kretanja dajte se i globalno ponašajte. spustite cijene onome što nam je bitno za život i dajte plače koje če pratiti globalna kretanja.
Piaggio X9 250  Black Box