Općenito > Generalno o skuterima

Nove cijene goriva

<< < (19/30) > >>

ivanm:
vjerojatno misliš 40-50 godina..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 26 Svibanj, 2008, 23:46:07 ---vjerojatno misliš 40-50 godina..

--- Kraj citata ---

Napisao sam sto sam cuo na CNN-u u jednoj emisiji gdje su analiticari dosli do tog zakljucka na temelju planiranog rasta gospodarstva, povecanja kupovno sposobnih gradjana, razvoja industrije i zaliha koje su trenutno na raspolaganju. Rezlutat - 400-500 godina.

A da ne pricam o plinu kojeg ima puno vise....

Sve je to ekonomija - ja imam, ti nemas, a treba ti - ja diktiram cijenu, a ti nemoj kupit ako ti je skupo - ja cu kupca za tu robu lako naci.

Crazy Kuree:
sve je dobro ako plin ne poskupi za godinu dana na 8kn po litri, al plin je i za grijanje kućanstava pa nebi smio rast tako... zato bi bilo dobro uzet benzinca kakvog od 140ks i plin ugradit jer ovo s naftom što dalje sve gore. Piramide sam vidio u novinama i liče na piramide samo još nisu kopane onako po njima trava hahah

charnel:

--- Citat: Mr J - 26 Svibanj, 2008, 23:19:36 ---Mnogo se stvari krije od "obicnog" pucanstva, malih ljudi...

--- Kraj citata ---

ali ne i od Mr J-a..
 ;D

black-rox:

--- Citat: Crazy Kuree - 26 Svibanj, 2008, 23:52:43 ---sve je dobro ako plin ne poskupi za godinu dana na 8kn po litri, al plin je i za grijanje kućanstava pa nebi smio rast tako... zato bi bilo dobro uzet benzinca kakvog od 140ks i plin ugradit jer ovo s naftom što dalje sve gore. Piramide sam vidio u novinama i liče na piramide samo još nisu kopane onako po njima trava hahah

--- Kraj citata ---
Prodavali se diseli ko ludi bila jeftina nafta malo troši,benzinci nisu išli,pa digli ovi pederi naftu,počeli se kupovat opet benzinci i plin,sad je vrijeme da dignu plin sve je to isplanirano,INA u suradnji sa vladom idemo dalje na načelu sa g#vn%m od sanadera i njegove lopovske bande :protest: :protest: :protest: :protest: :protest:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju