Općenito > Generalno o skuterima
Nove cijene goriva
vine5x:
--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2008, 01:03:08 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Svibanj, 2008, 23:52:43 ---sve je dobro ako plin ne poskupi za godinu dana na 8kn po litri, al plin je i za grijanje kućanstava pa nebi smio rast tako... zato bi bilo dobro uzet benzinca kakvog od 140ks i plin ugradit jer ovo s naftom što dalje sve gore. Piramide sam vidio u novinama i liče na piramide samo još nisu kopane onako po njima trava hahah
--- Kraj citata ---
Prodavali se diseli ko ludi bila jeftina nafta malo troši,benzinci nisu išli,pa digli ovi pederi naftu,počeli se kupovat opet benzinci i plin,sad je vrijeme da dignu plin sve je to isplanirano,INA u suradnji sa vladom idemo dalje na načelu sa g#vn%m od sanadera i njegove lopovske bande :protest: :protest: :protest: :protest: :protest:
--- Kraj citata ---
Hrvatski sabor je sastavljen od: klaunova, kurvi, lopova, debila i još jedanput lopova.
Ja ne znam jel on išta dobro ućinio ovom narodu. Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!
3alfa3:
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 ---Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Dok je Tita bilo...
black-rox:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 01:47:19 ---
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 ---Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Dok je Tita bilo...
--- Kraj citata ---
Još je bolje bilo :laughing7:
Mr J:
Pa ljudi ne budite kratkovidni, nije samo kod nas gorivo poskupjelo, poskupljenje je globalno... A da su politicari ono sto svi znamo da jesu, jesu... :icon_thumright:
mrcina:
i sad se javio čovjek od globalizma.
zato nam je tako kad smo globalisti.
pratimo svijet a ponašamo se balkanski.
kad več pratimo globalna kretanja dajte se i globalno ponašajte. spustite cijene onome što nam je bitno za život i dajte plače koje če pratiti globalna kretanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju