Općenito > Generalno o skuterima

Nove cijene goriva

(1/30) > >>

Shiltac:
Danas kad sam vidio da ide novo poskupljenje goriva zamalo sam pao u nesvjest! Ja to nemogu vjerovat!

Pročitao sam na 24sata.hr: http://www.24sata.hr/news/clanak/ina-od-utorka-skuplje-sve-vrste-goriva-na-crpkama/60331/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Cijene
Eurosuper 95            8,81 kn
Eurodizel                 8,97 kn
Super 95                 8,56 kn
Eurosuper plus 95     8,89 kn

Pa gorivo je več postalo luksuz! Ja imam jako velike sreče da sam doma na samoj granici sa slovenijom pa idem tankirat u sloveniju. Mogu samo zamislit kako je vama koji nemate tu mogučnost. Al jedno ne kužim, u Hrvatskoj stalno ide gore cijena, a u sloveniji miruje!

Hrvatska definitivno treba novu vladu!

vpucko:
ma nema smisla o tome vise raspravljat! sanaderove rijeci pred izbore NECE GORIVO preko 8 kn

ahahahahhha :D pa do ljeta ak ne bude oko 10 ja ruku u vatru ;) heheh uzas

za 3 lipe dolje pa za 15 gore, pa za 2 lipe dolje pa za 20 gore! ma :)

de zaboli me! kad je gorivo bilo 4 kn za 20 kn sam tenkirao sad kad je skoro 9 opet za 20 kn tenkiram i cao :)

Shiltac:
još nam za tu astronomsku cijenu daju neko smeće!

speed:

--- Citat: Zero Cool - 28 Travanj, 2008, 21:01:32 ---još nam za tu astronomsku cijenu daju neko smeće!

--- Kraj citata ---

ma na tom gorivu kradu,kolko love samo njima u đžep,j**** ti hrvatsku vlast :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

marko.p:
OMV mislim da ima iste cijene kao i INA a prije su bili daleko skuplji,a puno,puno bolje gorivo...ja bena kupil diesela kao jeftinije ću se vozit i sad prije koji mjesec nafta skuplja od benzina,mislim stvarno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju