Općenito > Generalno o skuterima

Nove cijene goriva

<< < (9/30) > >>

Aleksandar:
zato ja u autu imam plin  :headbang:

znate kae najbolje.. sta na na plin ide bolje nego na benzin  umjesto 1 litru plina više potrosnje u odnosu na benzin moj trosi 3 litre vise al fuckas 2 litre razlike kad bolje vuce .. kad mi to susjed taxista prico mislio da je lud al ocito istina,sve zavisi kako tražiš da ti podese potrosnju/performanse...

majic_sk:

--- Citat: mrcina - 12 Svibanj, 2008, 20:18:29 ---cijena opet ide gore idemo napunit tankove starom cijenom.

--- Kraj citata ---
čovječe božji....super 95 9kn....majko mila...sad ak sam i razmišljao o gljivi defitivno neću više.... :toothy12:

Mr J:
zamislite da amerima stave ovakve cijene, izbio bi sveopci strajk pucanstva...  :icon_thumright:

autodario:

--- Citat: Mr J - 12 Svibanj, 2008, 20:43:13 ---zamislite da amerima stave ovakve cijene, izbio bi sveopci strajk pucanstva...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Tako je!
I onda se naši čude kad neko krade gorivo ili opljačka INU .
Oni nas sustavno pljačkaju i nikom ništa.
Čitao sam negdje na nekom portalu da je u SAD-u sada veliki "hit" krađa goriva na benzinskim postajama ???

noky007:

--- Citat: Mr J - 12 Svibanj, 2008, 20:43:13 ---zamislite da amerima stave ovakve cijene, izbio bi sveopci strajk pucanstva...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja sam za prekid kupnje goriva,kolko god treba!!Samo ostali primitivci nisu pa jbg ne mozes sam nista napravit!!!Opet ce se svi vozit pa makar bilo gorivo 11kn!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju