Općenito > Generalno o skuterima
Nove cijene goriva
Damir 2T:
:sex1: im svima ljepo majčicu, gamad, Balkanske plače a cjene veče nego europske :toothy3: treba stat na kraj toj fucking kapitalizaciji svugje se gleda kako nešto što skuplje prodat i što više zaradit a pri tome radnika što manje platit oli šta bi mi bez naših banaka koje su tu da nam pomognu,ma zamisli uz sve crvene minuse i kredite još ti doma pošalju kao čestitamo možete podiči svoju mastercad karticu te za tekuču godinu oslobodjeni ste upisnine i članarine :toothy3: :toothy3: :tuptup: marš gamad :angry4:
Damir 2T:
Svi na bicikle :headbang:
baotian500:
ma ako imas neki stariji dizel,samo lozu unutra,loza je masnija,bolje podmazuje,i ocuva masinu,moj stari je furo mercedes 190d 1 350 000 km samo na lozu,i tek onda je doslo vrijeme za generalku.a za tankat bengu su kod nas najbolji omv i tifon,jer sad je vlasnik tifona preuzeo i omv,ili obrnuto,uglavnom,jedan je vlasnik,i najbolje je gorivo
noky007:
Ovo stvarno vise nije normalno,sva sreca da vozim mali auto(twingo) pa ne trosi preko 6.5L!!Ali cini mi se da ce do jesni bit vecinom u garazi,tomos me spasava trosi ispod 2L ,a svugdje stignem s njim!!Stvarno neznam ak kupim neki skuter pa malo mi je debilno da mi skuter trosi 4L,a auto bez beda mogu na otvorenoj spustit ispod 6!!Jos cu na kraju kupit neki bicikl pa cu se njime vozit!!
Zanimljivo mi je recimo kad odes u Bec,vani -5 a ekipa u odjelima pici na biciklima na posao!!A kod nas bi ti se smijali,bas smo seljacine!!!
mrcina:
cijena opet ide gore idemo napunit tankove starom cijenom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju