Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oduzete tablice,postupak??  (Posjeta: 8372 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Online 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Oduzete tablice,postupak??
« Odgovori #20 : 16 Svibanj, 2012, 22:38:21 »
Mozes imat potvrdu i od Sanadera ali bez tablice se vozit ne mozes.. barem ne legalno..  :toothy9:

Ne znam da je itko platio kaznu ako je imao potvrdu da ceka tablicu/e

Offline darac_os

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 16 Svibanj, 2012, 22:54:25 »

Ne znam da je itko platio kaznu ako je imao potvrdu da ceka tablicu/e

Covjece placas kaznu ako je tablica na motoru a nije na vidljivom mjestu.. a mos mislit ako je nema uopce.. tablica je tu s razlogom.. registrirao sam ja motor bio jednom tako kasno pred zatvaranje stanice i otisao ovjerit papire i zatvorila se stanica i morao sam cekati sutra da dignem tablicu a na pitanje jel se smijem vozit odgovorili su mi ne dok ne podignes tablicu.. naravno vozio sam se.. :D

Offline Josip-zg

• Tržnica : (+12)
  • forumski biciklist
  • ...Jak si ko Bik,mogel bi jebat kravu..:D :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Baotian 9 :D
« Odgovori #22 : 16 Svibanj, 2012, 23:21:35 »
a ko ce ga znat,mozda daju neku probnu,jel to mi nisu nista rekli niti sam ih pito,samo su rekli da se ceka 3 tjedna
:hbusa: :biker2: :mofa: :biker: :skuter:

...Na semaforu vuna, novi Pežo skuter dosta joj je pomogao dijetalni puter,moćno se naguzila, pa joj viri tanga.....

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #23 : 16 Svibanj, 2012, 23:25:33 »
Covjece placas kaznu ako je tablica na motoru a nije na vidljivom mjestu.. a mos mislit ako je nema uopce.. tablica je tu s razlogom.. registrirao sam ja motor bio jednom tako kasno pred zatvaranje stanice i otisao ovjerit papire i zatvorila se stanica i morao sam cekati sutra da dignem tablicu a na pitanje jel se smijem vozit odgovorili su mi ne dok ne podignes tablicu.. naravno vozio sam se.. :D

MUP izdaje potvrdu s kojom se vozi u tom periodu kad se tablica izgubi, osteti i sl. Ti si trebao cekat samo drugo jutro, ali kad izgubis tablicu ili je ostetis, prodje dosta dana pa ti zato izadju u susret (iako si u pravu - tablica bi morala bit na vozilu)

Offline darac_os

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 16 Svibanj, 2012, 23:46:57 »
MUP izdaje potvrdu s kojom se vozi u tom periodu kad se tablica izgubi, osteti i sl. Ti si trebao cekat samo drugo jutro, ali kad izgubis tablicu ili je ostetis, prodje dosta dana pa ti zato izadju u susret (iako si u pravu - tablica bi morala bit na vozilu)

To sto ti tvrdis po meni nikako ne stoji prvi i osnovni razlog taj sto ta tablica ima svoju ulogu u prometu, a ako je tako ko sto ti kazes onda tablica potpuno gubi svoju svrhu.. no dobro ako kazes da je tako ok, iako ja nikad nisam cuo za ovako nesto.. razumio bi da eventualno MUP dozvoljava na recimo automobilu da se vozi jednom tablicom jer je druga izgubljena pokidana... ali bez obje i da imas potvrdu neznam nisam jos cuo.. ili skuter bez tablice ista stvar.. po cemu ce te itko identificirati u prometu da bilo sta napravis?

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 17 Svibanj, 2012, 00:26:34 »
To sto ti tvrdis po meni nikako ne stoji prvi i osnovni razlog taj sto ta tablica ima svoju ulogu u prometu, a ako je tako ko sto ti kazes onda tablica potpuno gubi svoju svrhu.. no dobro ako kazes da je tako ok, iako ja nikad nisam cuo za ovako nesto.. razumio bi da eventualno MUP dozvoljava na recimo automobilu da se vozi jednom tablicom jer je druga izgubljena pokidana... ali bez obje i da imas potvrdu neznam nisam jos cuo.. ili skuter bez tablice ista stvar.. po cemu ce te itko identificirati u prometu da bilo sta napravis?

vidi sta ti decko kaze

"ali kad izgubis tablicu ili je ostetis, prodje dosta dana pa ti zato izadju u susret
"MUP izdaje potvrdu s kojom se vozi u tom periodu"

onda vjervatno postoji to,al to samo privremeno,i reko ti je da ti izadu u susret,mozda zato sto se to rijetko dogada   :) :) :)

...Na semaforu vuna, novi Pežo skuter dosta joj je pomogao dijetalni puter,moćno se naguzila, pa joj viri tanga.....

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 17 Svibanj, 2012, 00:28:41 »
Meni to nikad nije trebalo, ali znam par ljudi koji su ili izgubili ili unistili tablicu i uredno su u MUPu dobili potvrdu koju pokazu na cesti drotu ako ih zaustavi.

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #27 : 17 Svibanj, 2012, 00:31:56 »
Meni to nikad nije trebalo, ali znam par ljudi koji su ili izgubili ili unistili tablicu i uredno su u MUPu dobili potvrdu koju pokazu na cesti drotu ako ih zaustavi.

nekak mi je to i logicno,meni se to desilo al sam odlucio na odjavu,isto tako nisu mi rekle da se moze dobit ta potvrda,mislio sam da moram cekat 3 tjedna,i kaj da im covjek kaze....one su pametne u toj postaji ko i kolege na terenu...  :toothy9: :toothy9: :toothy9: