Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oduzete tablice,postupak??  (Posjeta: 8379 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Josip-zg

• Tržnica : (+12)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • ...Jak si ko Bik,mogel bi jebat kravu..:D :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Baotian 9 :D
Oduzete tablice,postupak??
« : 04 Svibanj, 2012, 17:50:39 »
Pozdrav,imam pitanje pa me zanima dal ima ko kakva iskustva
Prica ide ovak  ;D ;D ;D

Prosle godine u 10 mjesecu(2011 godina) me zaustavila policija i oduzela tablice zbog isteka registracije za više od mjesec dana(točnije istekla je 2009 godine)i ja sam odlučio ponovno registrirat motor pa me zanima koja je procedura za daljnje,jel ja sad trebam odjavljivat motor i ponovno prijavit pa registrirat ili šta(vlasnik ostaje isti),jel ja još uvijek imam prometnu i knjižicu vozila,danas sam bio na policiji i žena koja je radila na šalteru mi nije znala ništa odgovrit pozvala je neku drugu i ona mi nije niš konkretno rekla,nije mi ni odgovrila šta je s mojim tablicama,jel su poništene il šta,a bio sam u žurbi pa nisam baš imo vremena,al idem opet u pondeljak da mi malo bolje objasne,al reko da probam i vas pitat,možda ko ima iskustva pa bolje pojasni???  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Hvala
:hbusa: :biker2: :mofa: :biker: :skuter:

...Na semaforu vuna, novi Pežo skuter dosta joj je pomogao dijetalni puter,moćno se naguzila, pa joj viri tanga.....

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Oduzete tablice,postupak??
« Odgovori #1 : 04 Svibanj, 2012, 17:52:38 »
poništene su 100% jer se poništavaju nakon 10 dana..
a kakve su to mrtve službenice u policiji koje ne znaju kako registrirati skuter :omfg:

Offline maki 225

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #2 : 04 Svibanj, 2012, 17:52:44 »
Prvo češ morati platit kaznu tako je i meni tu sestrićna sa sr50r i skuter otad stoji u garaži a neče da ga proda a ni kaznu nije platila :'(

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 04 Svibanj, 2012, 17:57:26 »
poništene su 100% jer se poništavaju nakon 10 dana..
a kakve su to mrtve službenice u policiji koje ne znaju kako registrirati skuter :omfg:

Jedno sta su one meni rekle da moram kupit neki biljeg za 20 kuna registraciski list i odjavu,i mislio sam da su ponistene al sam htio da mi oni to kažu,i jos neke tamo i samo me zbunile,jel mi nisu ništa konkretno rekle

Prvo češ morati platit kaznu tako je i meni tu sestrićna sa sr50r i skuter otad stoji u garaži a neče da ga proda a ni kaznu nije platila :'(

jel to sigurno tako,jel skuter ne glasi na mene a kazna glasi i kaznu neću tako skoro platit,a kaznu nisu ništa spominjale

« Zadnja izmjena: 04 Svibanj, 2012, 17:59:27 Josip-zg »

...Na semaforu vuna, novi Pežo skuter dosta joj je pomogao dijetalni puter,moćno se naguzila, pa joj viri tanga.....

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 04 Svibanj, 2012, 17:58:50 »
odjavit ga mora vlasnik na kojeg glasi a isto tako i platiti kaznu ;D

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #5 : 04 Svibanj, 2012, 18:00:50 »
odjavit ga mora vlasnik na kojeg glasi a isto tako i platiti kaznu ;D

kazna plaćam ja već mi je urućena

EDIT:i znaći da bi se motor dalje registriro na istog vlasnika mora se odjavit ????

Offline marijoNRG

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Piaggio NRG Power
  • Moja Kaciga: AGV GP-PRO
  • MojSpuh: LeoVince TT
« Odgovori #6 : 04 Svibanj, 2012, 18:07:19 »
ja sam imo takvu situaciju prije 3 god... tada su se tablice drzale 3 mjeseca i ako se ne dode po njih u roku 3 mj se uniste..nezz jel i sada toliki period...onaj papir koji si dobio od murjaka kada ti je uzo tablice moras donjet sa sobom na tehnicki da ti ovaj na tehnickom lupi neki zig preko njega i s tim ides na murju i tamo moras odjavit stare tablice...i to ti je to...kad odjavis stare, ponovo prijavis nove table..za kaznu moli boga da ne platis..ja je nisam, nisu mi ju ni spomenuli, mada sam doso nakon godinu dana nakon kaj su mi tablice uzete sa motora...tako da..ovisi do onog kaj radi u murji...

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #7 : 04 Svibanj, 2012, 18:10:03 »
i znaći da bi se motor dalje registriro na istog vlasnika mora se odjavit ????

Naravno, jer ove tablice su unistene i trebas nove

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #8 : 04 Svibanj, 2012, 18:14:29 »
ja sam imo takvu situaciju prije 3 god... tada su se tablice drzale 3 mjeseca i ako se ne dode po njih u roku 3 mj se uniste..nezz jel i sada toliki period...onaj papir koji si dobio od murjaka kada ti je uzo tablice moras donjet sa sobom na tehnicki da ti ovaj na tehnickom lupi neki zig preko njega i s tim ides na murju i tamo moras odjavit stare tablice...i to ti je to...kad odjavis stare, ponovo prijavis nove table..za kaznu moli boga da ne platis..ja je nisam, nisu mi ju ni spomenuli, mada sam doso nakon godinu dana nakon kaj su mi tablice uzete sa motora...tako da..ovisi do onog kaj radi u murji...

Kaznu cu platit ali ne tak skoro,znaci jel prvo odjavim motor pa na registraciju,ili prvo s onim papirom na tahnicki i onda radim odjavu???
zbunilo me to šta mi ove u policiji nisu nista rekle sta bi mi bilo od pomoći

Naravno, jer ove tablice su unistene i trebas nove

znaci onda dobivam nove papire isto tako(pormetnu i knjizicu vozila)

Offline marijoNRG

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Piaggio NRG Power
  • Moja Kaciga: AGV GP-PRO
  • MojSpuh: LeoVince TT
« Odgovori #9 : 04 Svibanj, 2012, 18:21:27 »
Kaznu cu platit ali ne tak skoro,znaci jel prvo odjavim motor pa na registraciju,ili prvo s onim papirom na tahnicki i onda radim odjavu???
zbunilo me to šta mi ove u policiji nisu nista rekle sta bi mi bilo od pomoći

ja sam iso na tehnicki, on postambiljo, i onda odjavit..a i kolko se sjecam, kaj mi je ovaj frajer reko na tehnickom da se tak i mora..

da, dobit ces nove papire, posto idu nove tablice!

a i nisam siguran oces moc regat ponovo ak ne platis kaznu prije ;)
« Zadnja izmjena: 04 Svibanj, 2012, 18:25:02 marijoNRG »

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #10 : 04 Svibanj, 2012, 18:28:13 »
ja sam iso na tehnicki, on postambiljo, i onda odjavit..a i kolko se sjecam, kaj mi je ovaj frajer reko na tehnickom da se tak i mora..

da, dobit ces nove papire, posto idu nove tablice!

a i nisam siguran oces moc regat ponovo ak ne platis kaznu prije ;)

Aha,onda sljedeci tjedan idem na tehnicki i da vidimo,jel ja sam prvo htio na policiju da vidim da nebi bilo kakvih problema oko stare tablice i kazne,onda cu napravit tak ka si reko prvo na tehnicki onda na policiju
« Zadnja izmjena: 04 Svibanj, 2012, 19:35:39 Josip-zg »

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #11 : 04 Svibanj, 2012, 19:29:37 »

da

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #12 : 16 Svibanj, 2012, 17:00:26 »
Evo za sve one kojima se to dogodi da znaju šta mogu napravit,da ih ne zbune dijelatnice MUP-a ko mene.Ovo sam slao mail i dobio odgovor i bolje mi objasnili nego u postaji,ovim smo i riješili moju dilemu  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Od:
Pitanja MUP 

Poštovani,

Ukoliko oduzete registarske pločice nisu poništene, ili ukoliko vlasnik uz zahtjev za registraciju vozila podnese zahtjev da mu se umjesto poništenih ponovno izdaju registarske pločice s istim oznakama, ne trebaju se izdavati nova prometna dozvola, odnosno knjižica vozila, osim ako ne postoji drugi razlog za promjenu, a što će utvrditi nadležna PU/PP.

S poštovanjem,
Odjel za odnose s javnošću

Znaći ako vam se to dogodi i poništene vam tablice za želite iste takve da vam se naprave ,možete predati zahtijev plačate 50% na cijenu tablice i čekate 3 tjedna,i papiri vam ostaju isti,ako i vlasnik ostaje naravno,tako da nemorate ponovno plačat prometnu i knjižicu vozila.Može i za auto isto tako samo je onda skuplje,ali isto na cijenu tablica 50% se plaća izrada.To je mene odma zanimalo ali nisu mi to znale reć  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:  al neka opraštam im...Nadam se da će nekom ovo pomoć  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline darac_os

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #13 : 16 Svibanj, 2012, 18:44:55 »
pa i nije neka velika cifra za novu prometnu i dozvolu mene je izaslo 186 kn nova prometna i knizica kad sam reg motor..

EDIT: a ovako bezveze cekas 3 tjedna itd itd itd..  :toothy9:

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #14 : 16 Svibanj, 2012, 21:47:27 »
pa i nije neka velika cifra za novu prometnu i dozvolu mene je izaslo 186 kn nova prometna i knizica kad sam reg motor..

EDIT: a ovako bezveze cekas 3 tjedna itd itd itd..  :toothy9:

pa sad sve ovisi kolko ko ima vremena i mozda neko zeli bas tu koju ima,a u danasnje vrijeme je i 80 kuna puno ;)
tak da dodatne filzofije tipa "bzvz cekas 3 tjedna" su nepotrebne,ja sam samo pojasnio ako ce nekom trebat da zna postupak za ubuduce,sad oce se nekom dat cekat il ne nebitno,bitno je da se zna da postoji i ta mogunost  ;)))  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
 ovo tvoje 186 kn,ovo da cekas istu 100 kn

Offline darac_os

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #15 : 16 Svibanj, 2012, 21:53:53 »
pa sad sve ovisi kolko ko ima vremena i mozda neko zeli bas tu koju ima,a u danasnje vrijeme je i 80 kuna puno ;)
tak da dodatne filzofije tipa "bzvz cekas 3 tjedna" su nepotrebne,ja sam samo pojasnio ako ce nekom trebat da zna postupak za ubuduce,sad oce se nekom dat cekat il ne nebitno,bitno je da se zna da postoji i ta mogunost  ;)))  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
 ovo tvoje 186 kn,ovo da cekas istu 100 kn

da znam, ja samo kazem da ova solucija nije preskupa(da nebi ljudi mislili da to kosta tko zna koliko) i da je brža, nista drugo! a onda ko kak voli nek izvoli.. :)

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #16 : 16 Svibanj, 2012, 21:56:42 »
da znam, ja samo kazem da ova solucija nije preskupa(da nebi ljudi mislili da to kosta tko zna koliko) i da je brža, nista drugo! a onda ko kak voli nek izvoli.. :)

sad znaju kolko kaj kosta  ;D ;D kome kaj sad pase,nek vidi...hahah

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #17 : 16 Svibanj, 2012, 22:11:59 »
dodatni bonus je valjda i da se neko vrijeme vozis bez tablice (i to legalno jer imas potvrdu)  :toothy12:

Offline Josip-zg

• forumski biciklist
« Odgovori #18 : 16 Svibanj, 2012, 22:20:17 »
dodatni bonus je valjda i da se neko vrijeme vozis bez tablice (i to legalno jer imas potvrdu)  :toothy12:

ako je tako,onda ne cekas "bzvz 3 tjedna" :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline darac_os

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #19 : 16 Svibanj, 2012, 22:34:25 »
Mozes imat potvrdu i od Sanadera ali bez tablice se vozit ne mozes.. barem ne legalno..  :toothy9: