I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ne predlazem nego samo kazem srkiu da colibri nije cross uzmi ktm-a i mirna bosna
hahahaha covjek trazi prijedloge koji cross/enduro motor da uzme i ti mu predlozis tomosa (colibria)
a gle ja samo znam da to ide ko blesavo,a jeftin je za popizdit..mene bi cisto bolio k**ra* jel na njemu pise yamaha il sta ja znam i jel ima vise vilice za 5 cm,ovi novi crosseri su svi puni elektronike i ostale kvarljive robe,a i nemaju bogzna kako udobne siceve. Po meni je colibri najisplativiji ako gledas ulozeno-dobiveno,a moze proci i neki atx/ctx ako volis manuelne
sta ste svi navalili na ktm-a, ktm je skuplji od konkurencije a nije nista bolji..SrkiB94, pa covjek trazi krosera kako nekuzis a ne tomosa...jel se na tomosu isto vozit ko i na kroseru??ako ne misli vozit trke i profesionalno se se vozit onda nece trebat nista previse servisirat
ocito je po odgovoru da nisi vozio pravi ktm cross/enduro motor....
pardon covjek je rekao da trazi cross 50cc,a sta je tomos nego to..mozes se ti i svercat sa crossom po cesti al kad tad si donji
moj prijatelju..ti ni sam neznas sta si sad reko, za ovo sta sam ja napiso itekako imam razloga i iskustva
ne kuzim onda kako to mozes rec da nema razlike... meni je između kawasakia kx450 i ktma exc 450 dobra razlika...
kako mislis razlika: u snazi, u ovjesu, u dugotrajnosti??
u snazi i ovjesu najprije...ovo ostalo su detalji..ali kako ljepo ktm upija neravnine rupe kamenja itd nemoze mu se mjerit svaki....