Općenito > Generalno o skuterima

Koji cross/enduro uzeti?

<< < (8/10) > >>

suman_aprilia:

--- Citat: luka ns - 10 Svibanj, 2012, 19:56:24 ---moj prijatelju..ti ni sam neznas sta si sad reko, za ovo sta sam ja napiso itekako imam razloga i iskustva

--- Kraj citata ---
ne kuzim onda kako to mozes rec da nema razlike... :icon_scratch:
meni je između kawasakia kx450 i ktma exc 450 dobra razlika...

luka ns:

--- Citat: suman_aprilia - 10 Svibanj, 2012, 20:10:24 ---ne kuzim onda kako to mozes rec da nema razlike... :icon_scratch:
meni je između kawasakia kx450 i ktma exc 450 dobra razlika...

--- Kraj citata ---

kako mislis razlika: u snazi, u ovjesu, u dugotrajnosti??

suman_aprilia:

--- Citat: luka ns - 10 Svibanj, 2012, 20:28:15 ---kako mislis razlika: u snazi, u ovjesu, u dugotrajnosti??

--- Kraj citata ---
u snazi i ovjesu najprije...ovo ostalo su detalji..ali kako ljepo ktm upija neravnine rupe kamenja itd nemoze mu se mjerit svaki....  :icon_biggrin:

OUC AIR:

--- Citat: SrkiB94 - 10 Svibanj, 2012, 19:01:00 ---pardon covjek je rekao da trazi cross 50cc,a sta je tomos nego to..mozes se ti i svercat sa crossom po cesti al kad tad si donji

--- Kraj citata ---
ja sam mislio upocetku kad sam procito tvoj post mislio da se salis ...  :icon_biggrin:

luka ns:

--- Citat: suman_aprilia - 11 Svibanj, 2012, 01:20:09 ---u snazi i ovjesu najprije...ovo ostalo su detalji..ali kako ljepo ktm upija neravnine rupe kamenja itd nemoze mu se mjerit svaki....  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

exc i kx nisu isti motori...exc je enduro, samim time ima drukciji ovijes, a u snazi nevjerujem da se to moze vidit...moze bit neprimjetno jaci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju