Općenito > Generalno o skuterima
Koji cross/enduro uzeti?
luka ns:
sta ste svi navalili na ktm-a, ktm je skuplji od konkurencije a nije nista bolji..
SrkiB94, pa covjek trazi krosera kako nekuzis a ne tomosa...jel se na tomosu isto vozit ko i na kroseru??
ako ne misli vozit trke i profesionalno se se vozit onda nece trebat nista previse servisirat
suman_aprilia:
--- Citat: luka ns - 09 Svibanj, 2012, 21:34:27 ---sta ste svi navalili na ktm-a, ktm je skuplji od konkurencije a nije nista bolji..
SrkiB94, pa covjek trazi krosera kako nekuzis a ne tomosa...jel se na tomosu isto vozit ko i na kroseru??
ako ne misli vozit trke i profesionalno se se vozit onda nece trebat nista previse servisirat
--- Kraj citata ---
ocito je po odgovoru da nisi vozio pravi ktm cross/enduro motor....
SrkiB94:
pardon covjek je rekao da trazi cross 50cc,a sta je tomos nego to..mozes se ti i svercat sa crossom po cesti al kad tad si donji
luka ns:
--- Citat: suman_aprilia - 09 Svibanj, 2012, 21:57:23 ---ocito je po odgovoru da nisi vozio pravi ktm cross/enduro motor....
--- Kraj citata ---
moj prijatelju..ti ni sam neznas sta si sad reko, za ovo sta sam ja napiso itekako imam razloga i iskustva
luka ns:
--- Citat: SrkiB94 - 10 Svibanj, 2012, 19:01:00 ---pardon covjek je rekao da trazi cross 50cc,a sta je tomos nego to..mozes se ti i svercat sa crossom po cesti al kad tad si donji
--- Kraj citata ---
tomosi imaju svi tu negdje oko 5ks a kroser 50 ima 18ks, mislim da sam dovoljno napisao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju