Općenito > Generalno o skuterima

Koji cross/enduro uzeti?

<< < (9/10) > >>

SrkiB94:

--- Citat: OUC AIR - 11 Svibanj, 2012, 13:21:05 --- ja sam mislio upocetku kad sam procito tvoj post mislio da se salis ...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ne salim se jer stvarno nemas povoljnijeg izbora u toj klasi. S crossom ne smijes na cestu,znaci ostaje ti samo enduro,a enduro mozes birati ili neki tomos ili mozda yamahu dt 50,derbi sendu,uglavnom takvo nesto. A vi covjeku predlazete neke gluposti od 50 kubika i 20-30 konja s kojima ce samo imati probleme s policijom i za koje su skupi servisi i trajnost nikakva

luka ns:

--- Citat: SrkiB94 - 13 Svibanj, 2012, 12:31:43 ---Ne salim se jer stvarno nemas povoljnijeg izbora u toj klasi. S crossom ne smijes na cestu,znaci ostaje ti samo enduro,a enduro mozes birati ili neki tomos ili mozda yamahu dt 50,derbi sendu,uglavnom takvo nesto. A vi covjeku predlazete neke gluposti od 50 kubika i 20-30 konja s kojima ce samo imati probleme s policijom i za koje su skupi servisi i trajnost nikakva

--- Kraj citata ---

ništa mi njemu ne predlažemo nego je on sam pitao za cross/enduro 50 ccm..čitaj temu
i sam je rekao da mu policija nije problem tako da nema veze smije li ili ne smije na cestu, citat:"kod nas i tenk mozes po gradu vozat"

suman_aprilia:

--- Citat: luka ns - 13 Svibanj, 2012, 16:13:17 ---ništa mi njemu ne predlažemo nego je on sam pitao za cross/enduro 50 ccm..čitaj temu
i sam je rekao da mu policija nije problem tako da nema veze smije li ili ne smije na cestu, citat:"kod nas i tenk mozes po gradu vozat"

--- Kraj citata ---
potpis!!!  :frajer: j#bo te tomos da je htjeo tomosa naso bi nekog vjerovatno i u svojoj garazi  :toothy12:

Bidalot_C30:

--- Citat: SrkiB94 - 13 Svibanj, 2012, 12:31:43 ---Ne salim se jer stvarno nemas povoljnijeg izbora u toj klasi. S crossom ne smijes na cestu,znaci ostaje ti samo enduro,a enduro mozes birati ili neki tomos ili mozda yamahu dt 50,derbi sendu,uglavnom takvo nesto. A vi covjeku predlazete neke gluposti od 50 kubika i 20-30 konja s kojima ce samo imati probleme s policijom i za koje su skupi servisi i trajnost nikakva

--- Kraj citata ---

moj sine, sta s tobon nije u redu, tebi su colibri i dt50 isto, to je ki da covik kupuje rs125 i ti mu predlozis bt-a???  ??? ??? sta nije u redu stobon, aj se licit sinko ;)

SrkiB94:
evo moj zadnji post ovdje, da su moje pare i da se mene pita ja bi uzeo malaguti xsm 50 i u trgovini bi im rekao da mi stave kit 90 kubika njihov i to je to.end of diskašn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju