Ispričavam se ako je naslov krivi, al nije mi jasno kako se zove taj dio, a trebam malu pomoć.
Radi se o onoj osovini na koju stavljamo variomat, bolcnu i ventilator (plastični). Ona se na kraju steže maticom. Prema guglu, to je osovina radilice kolko sam skužio. Desilo mi se to da sam kod zadnje promjene rolica loše stavio maticu u one utore na ventilatoru (nije sjelo) i nakon stotinjak km to je popustilo i jučer navečer čujem neko drobljenje u deklu-skinem sve i imam kaj vidjet. Ventilator sa svih strana izglodan, i još gore, na toj osovini krajevi navoja skroz pojedeni. Jedva sam skinuo onaj zlatni limeni zupčanik, malo sam ga lupo čekičem pa je prošo.
Sve sam našerafio gore ponovo (pravilno ovaj put), ali me strah da neće držat dugo jer je matica stegnuta samo do pola, pošto ovaj drugi dio nema kaj primit jer je izglodano. Pa ako imate kakav savjet kaj da napravim da budem siguran da mi se to opet neće razletit. Palo mi je napamet da bi kupio ako postoji taj zlatni zupčanik a da na sebi ima ugrađen ventilator (lopatice), tako da taj sklop zauzme što manje mjesta, da ga mogu na osovini dobro stegnut. Al neznam dal to postoji. Ili kupit kraću bolcnu, ako se i to može. Velim radi se o manje od pol milimetra izglodanog navoja,čisto da pol matice sjedne a pol ne. Btw zasad je stegnuto bez kompresora, nisam htio da još više ne oštetim navoj, pa recite dal je pametno dotegnut pištoljem.