eto došlo vrijeme i za ozbiljne stvari
par vas sa foruma već zna nešto o tome, pa eto da i sa drugim podijelim...
ugl, svi znate da kosačicu sastavljam već skoro 4-5 godina... razlog tome većina vas zna, on je jednim dijelom bio zbog faxa i obaveza, drugim dijelom zbog pojedinih osoba i novaca...
e ovaj prvi dio je bitan, znači fax i obaveze... znači ja sam iz županje, a u osijek sam išao na fax (stručni studij elektrotehnike smjer informatika) i kako sam stalno bio tamo nisam bio u mogućnosti raditi na skuteru, a i kada bih došao kući na par dana jednostavno mi se nije dalo čačkati po njemu, jer znam da za 2 dana ne mogu doslovno ništa napraviti...
...
i tako, prošle godine sam riješio fax i ono... pošto znam da nema baš posla, a neda mi se penjatili po skeli, odlučio upisati PPDMI (pedagoško - psihološko - metodičko - didaktičku izobrazbu) to je ono što vam treba kako bi ste nakon završetka faxa mogli raditi kao nastavnik u školi... još prije više od mjesec dana sam tamo dao predzadnji ispit i ostao mi je još jedan, a on je metodika 2 tj. on mi je kao stručna praksa, a to je da moram održati sat u školi... pa eto, bio sam kod profesora zlatka ruščića (neki od vas ga možda i znaju) i odslušao jedan sad i sada, tj. sutra je red na meni
...
profesor je extra, stvarno boljeg mentora nisam mogao dobiti, ali ono, malo mi je bed za sutra iako predajem prvom razredu srednje škole...
inače tema mi je: "otpor, kapacitet i induktivitet u krugu izmjenične struje"
eto tjuneri držite fige sutra od 8 ujutro