I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ma stavit ću najlon i neće niš bit
nemoj najlon da ti ne potegne u mašinu bezveze
meni sve to smrdi na masnu lamelu ili masni remen kad tako proklizavaajd odmasti ih kako treba i malo pocisti lamelu
Malo je previše rupa
nemoj naprijed toliko rupa jer ćeš oslabit poklopac, i naprijed je mehanizam za kurblu tako da ne bih preporučio toliko... iza može
Ma nema ih toliko,napiso sam u postu niže,a kod mehanizma nisam bušio nego ispred,jer je nesigurno,kao i što ti kažeš
sad gledam da sam preskočio drugu stranicu i nisam vidio, moja greška nego, kolika ti širina remena?
Po zimi(kiši),s vanjske strane A jesam već,al ću onda opet,sad radi kako bi trebo,nije još to to,ali ajde,zagušio se jer sam onako napravio 30 km dok sam napravio da radi
Evo, ja sam ovako to rješio. Ljepše mi je a i provjereno efikasno. Edit: Vidim, to je ona cesta na Zlobinu, za groblje Tako je i meni bilo prošlo ljeto, mislio sam da su mi se otopile oprugice kvačila kako je kretao, trebao sam se odugrivat nogama. Razbuši to deklo. Možda ti i ovi federi budu ok, meni je barem tako bilo.
Ja sam si napravio velke rupe, super se hladi ali kad pada jaka kiša i ima puno vode na cesti, osjeti se da proklizava remen.Planiram na rupe zaljepiti prokromsku mrežicu sa nutarnje strana, ali neznam ništa o ljepljenju metal.Ako imate kakva saznanja o ljepljenju metala HELP