Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (113/218) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: RunnerSukosan - 13 Srpanj, 2018, 14:04:15 ---Izjave takvih blesana koji dijele gume na lijepe i ruzne su za usrat se od smijeha hahaha Za njih je ocito najbolje da im slikar gumu napravi :laughing7:

Sto se tice guma mislim da bi trebale biti top po kisi, sara na prednjoj gumi vuce od centra prema van sto bi trebalo odlicno vodu odvodit..

--- Kraj citata ---
Po kiši se pažljivo vozim,tu neću isprobavat granice,al pirelli općenito nikad nije bio vrhunski po mokrom

--- Citat: Gilera_50 - 13 Srpanj, 2018, 14:05:01 ---Gume su perverzija, ta mi je guma sljedeca na runneru, jer ove ostale il su ruzne il ne drze, pogotovo ona sto izgleda ko za cross pa to ni u ludilu nebi stavio da ne znam kako drzi, iskreno ne mogu takvu gumu gledat na skuteru. Ova pirelli mi je strava, sad jos samo Tomi napisi dojmove nakon voznje....

Edit: sukosan mislim da nema potreba za takvom izjavom, svak stavlja na svoj skuter, motor sta hoce, isto tako svak ima svoje misljenje...
Mozes se ti koliko god hoces usrat od smijeha, kad budem htio stavljat ripnjacu onda cu kupit cross... Hvala lijepo

--- Kraj citata ---
Budem napisao dojmove kad napravim barem 100km

A kaj se tiče Sukošanove izjave slažem se s njim,jer stvarno je komično da netko neće neku gumu jer nije lijepa - kaj god to značilo

Corector:
Mnogo neobicna guma,diboke sare, plitki prorezo, rupice, koliko ima toga mogla bi biti jako dobra. S nestrpljenjem ocekujem prve, a kasnije i konkretne dojmove.

Zanima me na prvu jel to gumakoja se lako baca ili malo teze. Sieci po pirelliju, teze se prebqcuje lijevo desno ker su siroke.

Dax:
Mnogo lepa guma nema sta :))
Daj slikaj izdaljeg jer nemam ukupni dojam

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Jučer po noći sam napravio 210km s novim gumama,nisam isprobavao krajnje granice jer je bio mrak i temperatura asfalta nije ko po danu,al po meni je guma za oskara,dosta agresivno se baca u zavoj i ima gripa,na dobrom asfaltu izdiže na prednji kotač pri kočenju,ovo je bila dobra kupovina,to je moj dojam za po suhom,po mokrom ne mislim isprobavat dokle ide

Tomi_ZG:
Cilindar koji sam uzeo od Joga sam oprao u bengi i ispuhao kompresorom,iznutra je namazan sa žućom i pospremljen u vrećicu pa nek stoji do daljnjega,probao sam ovak za probu bez karika ubacit polovni original klip koji imam i na oko se malo previše klima i rekao bi da je potrošen ispod mjere,pošto sam negdje zagubio šubler budem ga premjerio kod Zvonkeca,al bez obzira na sve to po meni vozi još 50 hiljada

Uz sve runner i dalje vozi i pali na zub,još malo pa će okrenut 62 i pol hiljade,neki dan sam prvi puta promijenio neko crijevo na njemu,ono tanko koje ide iz uljne pumpe u karb,jer je bilo dosta pojedeno izvana di se dodiruje s airboxom,pa nisam htio više riskirat da ne probije i da mi radi toga zalepi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju