Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Srpanj, 2018, 13:26:15 ---Moram opet pohvalit Dario auto na pedantno urađenom poslu
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Samo kod njih idem s motorom (tj. skinem kotace i odnesem ih), za auto (celicne felge) mi svejedno :toothy12:
Tomi_ZG:
--- Citat: SF2 Freak - 13 Srpanj, 2018, 13:30:06 ---Pravi si smeker sa ovpm gumom. Jos je prava slapurda. Bas si pravi jack. Nemas se kaj brinuti u birtiji nema kaj biti sram
--- Kraj citata ---
Fala Suvi,ove riječi su me istinski dirnule ;D
--- Citat: 3alfa3 - 13 Srpanj, 2018, 13:31:38 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Srpanj, 2018, 13:26:15 ---Moram opet pohvalit Dario auto na pedantno urađenom poslu
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Samo kod njih idem s motorom (tj. skinem kotace i odnesem ih), za auto (celicne felge) mi svejedno :toothy12:
--- Kraj citata ---
I ja,al imam to jedno jako loše iskustvo s vulkalom dok je Dario bio na godišnjem,a meni probušena guma
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Srpanj, 2018, 13:44:12 ---I ja,al imam to jedno jako loše iskustvo s vulkalom dok je Dario bio na godišnjem,a meni probušena guma
--- Kraj citata ---
Ja se vec raspitao kad su na godisnjem jer cu skoro trebat mijenjat pa cu ic malo ranije ;D
RunnerSukosan:
Izjave takvih blesana koji dijele gume na lijepe i ruzne su za usrat se od smijeha hahaha Za njih je ocito najbolje da im slikar gumu napravi :laughing7:
Sto se tice guma mislim da bi trebale biti top po kisi, sara na prednjoj gumi vuce od centra prema van sto bi trebalo odlicno vodu odvodit..
Gilera_50:
Gume su perverzija, ta mi je guma sljedeca na runneru, jer ove ostale il su ruzne il ne drze, pogotovo ona sto izgleda ko za cross pa to ni u ludilu nebi stavio da ne znam kako drzi, iskreno ne mogu takvu gumu gledat na skuteru. Ova pirelli mi je strava, sad jos samo Tomi napisi dojmove nakon voznje....
Edit: sukosan mislim da nema potreba za takvom izjavom, svak stavlja na svoj skuter, motor sta hoce, isto tako svak ima svoje misljenje...
Mozes se ti koliko god hoces usrat od smijeha, kad budem htio stavljat ripnjacu onda cu kupit cross... Hvala lijepo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju