Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (12/218) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Jurich - 11 Svibanj, 2012, 22:34:44 ---Ako ti u meduubrzanju zavrti skoro 9 rpm to je super...meni je ocito remen dao svoje, pa cu ga minajt sljedeci vikend...

Ja iman na svome crne federe na kvacilu i start je dobar

--- Kraj citata ---
Ako ti remen ima više od 10tkm mijenjaj ga,ja sam svog vozio skoro do 15 i izgledao je ko da je prošao masakr.
Daj mi reci kako si kuplung odšarafio,u škripac?

Grale:
ak ti polutke ne stanu u onaj škripac,pozovi si nekog nek ti ih drži...
a kaj se tiče federa,ja mislim da ide od najslabijeg do najačeg kod piaggia-crni,bijeli,žuti
uz to da su crni tvrđi od serijskih i idu na malo otvorenije spuhove,poput sc-a ili touringa...

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Svibanj, 2012, 22:45:31 ---Ako ti remen ima više od 10tkm mijenjaj ga,ja sam svog vozio skoro do 15 i izgledao je ko da je prošao masakr.
Daj mi reci kako si kuplung odšarafio,u škripac?

--- Kraj citata ---

Remen ima 9300 km ali ima 4 godine
Kvacilo san rastavija pistoljen :D

Tomi_ZG:

--- Citat: Grale - 11 Svibanj, 2012, 22:47:25 ---ak ti polutke ne stanu u onaj škripac,pozovi si nekog nek ti ih drži...
a kaj se tiče federa,ja mislim da ide od najslabijeg do najačeg kod piaggia-crni,bijeli,žuti
uz to da su crni tvrđi od serijskih i idu na malo otvorenije spuhove,poput sc-a ili touringa...

--- Kraj citata ---
Ak budu išli drugi federi onda idu crni,tak ih i Jurich ima na svom runneru i po onom njegovom filmiću ima dobar start.
A matica kaj drži kuplung na polutkama kad se zapeče nejde dole da si isus,znam ja,da stoji ko god na njoj samo se vrti u krug,jedino možda ona šema sa stolarskim stegama,to još nisam probal al vele da šljaka,ak niš drugo onda polutke u amerikaner stegnut i sa ogromnim ključem skinut,samo moram otić do nekog ko ima tokarski.

Tomi_ZG:
Evo upravo sam lagano pošmirglao zvono i ferode sa p100,te oboje detaljno očistio od prašine.
Sad se skuter više ne kilavi u kretanju s mjesta,nije da cukne al barem normalno krene i to čak i po ovim vručinama.
Još sam primjetio da ne trese i zacukava više u startu,tak da je ovo dobro potrošenih 20 minuta posla.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju