Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (13/218) > >>

Jurich:
drago mi je da si rjesia stvar...aj sad malo opisi kako ti idu okretaji od samog starta do krajnje...i jeli ostala dizna 60 sa serijskim filterom?
da se vozis otvorenom cestom dosta onda tek skuzis koliko je koristan multivar  :frajer:

Tomi_ZG:
Kreće negdje između 5 i 7t (kako kad,dosta ovisi o temperaturi vani) i kad uhvati kuplung onda malo pređe 9t do nekih 50kmh,a onda okretaji padaju na 9t,odnosno malo ispod i to drži non stop,koliko god vozim i dam gas odma reagira i diže na 9t,nema nikakvih rupa,bar zasad,nadam se da će tak i ostat.
Dizna je i dalje 60 sa limićem i tak će i ostat,jedino moram pogledat boju svječice zato kaj sam mu dao malo zraka na šarafić,filter je serijski,imam RS negdje na tavanu zapakiran al mislim da ga neću stavljat jel ne vidim potrebu za njim.
Gledao sam onaj tvoj filmić i vidio sam da imaš propadanje okretaja pa probaj kopirat moj setup prijenosa pa vidi,jel meni radi dobro - 7.2g - original remen (novi) - serijski feder kontrasta.

Jurich:
da meni vise osciliraju okretaji ali mislim da je to zbog remena jer je vec dovoljno presao i star je 4 godine
meni je sad isto serijski centralni sa 7,0 grama rolicama...u startu mi sad prevrtaje dosta (500-800 okretaja) i onda padne i drzi 8900 okretaja do nekih 60 km/h i onda padnu na 8300, ali na vecim brzinama su mi losa međuubrzanja...
setup nam je gotovo isti dakle mora biti do remena  :dontknow:

Tomi_ZG:
Prvom prilikom mijenjaj remen,razlika kad se stavi novi nakon onog koji je odvrtio dosta kilometara je osjetna.
Daj mi reci u kakvom su ti stanju rolice,čuo sam one priče da multivar jede rolice i klizače dosta brzo,tak da sam si već nabavio nove klizaće,nek se nađe doma kad zatreba,a to ću napravit i s rolicama.Svaki put kad trebam onda nema za kupit,a ovako samo svratim do ladice s dijelovima i bok.

ivanm:
klizači multivara 2000 mogu izdržati bez problema 10000km jer su dosta robusniji od serijskih, a role postaju kockaste dosta brže..
ili ih češće mijenjaj ili poliraj variomat iznutra po kanalima i vodilicama klizača.. vodobrusni pa polir pasta.
polini variomat je odlično zaglađen dok je multivar vrlo grub i doslovce jede te plastične dijelove..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju