Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (110/218) > >>

Tomi_ZG:
Neće se bacit ne brini  ;D

Čitao sam dosta o toj gumi i nadam se da bi to napokon mogla bit "performance" guma za novog runnera baš zbog te sakate dimenzije prednje koja je rezervirana za maxije i po meni lošeg izbora ko hoće strugat bočnom nogarom po zavojima,bila je to i diablo al ona baš i nije namijenjena 50kama,trebalo joj je dosta da se zagrije,ova navodno ima mekšu smjesu nego stari diablo i tu polažem nade,al bit ću pametniji nakon prvih 50-100km

3alfa3:
Angel gt je u moto svijetu sport touring guma. Namijenjena za dosta km, za dobre karakteristike po mokrom, hladnom, toplom - sve sto se stavlja pred gumu koja ce raditi dulje ture u razlicitim uvjetima - za tripovanje :D . Za zivlju cestovnu voznju Pirelli ima u ponudi druge gume.

Mislim da nije slucajno odabran taj naziv i u ovom slucaju, tako da prije nego ih opteretis zivljim voznjom, upoznaj se sa njihovim karakterom.

Isto to se prije par godina desilo i sa Dunlopom: roadsmart kod motora (isto sport touring guma), a za skutere scootsmart.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Tomi_ZG:
Je,sve stoji kaj si napisao,al čitam kaj ljudi pišu po vani,i vele da ova guma ima osjetno bolji grip po suhom(to mi je jedino i bitno,drugo me ne zanima) nego stari diablo scooter i evo 21/22 s kojima sam se sveukupno družio 40kkm,a s njima sam bio zadovoljan,ak je ova stvarno bolja onda ću i s ovom bit zadovoljan,na forumu je koliko vidim nema nitko pogotovo na identičnom skuteru,pa ću ja bit pokusni kunić,i usput dat par ljudi da probaju i vele svoje mišljenje

Corector:
Prica se da Tomi planira do Crnog Mora, preko Bosne, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Bugarske, Rumunjske, Moldavije, Ukrajine, i Madjarske  :toothy10:  :toothy10: :toothy10:
Jer citao sam da je Angel radjen za bas takve tripcine  :toothy10:

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 09 Srpanj, 2018, 22:46:11 ---Je,sve stoji kaj si napisao,al čitam kaj ljudi pišu po vani,i vele da ova guma ima osjetno bolji grip po suhom(to mi je jedino i bitno,drugo me ne zanima) nego stari diablo scooter i evo 21/22 s kojima sam se sveukupno družio 40kkm
--- Kraj citata ---

Ipak su to gume za skutere, nisu opterecene kao gume na motorima.
Iz tog razloga, te nove Angel GT mogu biti bolje u svim uvjetima, ipak su zadnja generacija, a proizvodjaci se trude radit najbolje sto znaju i kako vrijeme ide i tehnologija i razvoj napreduju, gume su sve bolje i bolje tako da nije cudno da su bas po svemu bolje od prethodnika, a kamoli guma koje su na trzistu vec dulje vrijeme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju